Tripla parkkihalli
Image

Fiksumpi pysäköintijärjestelmä - Autopay


Autopay-konseptista on tehty helppokäyttöinen niin pysäköintikohteen käyttäjille kuin kohteen omistajille tai hallintayrityksille. Konsepti perustuu ajoneuvojen rekisteritunnistukseen ja siirtää puomit, kulkuluvat ja pysäköintiliput historiaan. Liikenne soljuu jouhevasti ilman katkoksia. Pysäköinnin maksutapojakin on useita. Kohteen omistajana sinulla on mahdollisuus seurata reaaliaikaisesti pysäköintialueen tapahtumia.

Ensimmäinen kamerapohjainen pysäköintijärjestelmä Suomessa

Ensimmäiset Autopay-kohteet avattiin Suomessa vuonna 2016. Konseptia on sen jälkeen kehitetty määrätietoisesti asiakkaita kuunnellen, mikä takaa erittäin luotettavan ja toimintavarman järjestelmän. Katso miten Autopay toimii »

Autopay-pysäköintijärjestelmän avulla:

  • kasvatat kohteesi liikevaihtoa,
  • parannat asiakastyytyväisyyttä,
  • saat käyttöösi alan luotettavimman järjestelmän sekä pysäköintihalleihin että piha-alueille.

100 %:sti avoin yhteistyö

Kiinteistön omistajille tai hallintayrityksille Autopay tarjoaa kattavat ja helpot työkalut pysäköintialueen 24/7-seurantaan. Tämä helpottaa ja nopeuttaa pysäköintiin liittyvien asioiden päätöksentekoa. Pääset itse hallitsemaan sopimuspysäköintiä ja seuraamaan pysäköintialueen statistiikkaa, johon kuuluu esimerkiksi tulot, pysäköintien kestot, käyttöaste ja maksutavat. Kaikesta toiminnasta jää jälki järjestelmään, joten Autopay mahdollistaa 100 %:n avoimuuden osapuolten kesken.

Image

Autopay sopii erilaisiin ja eri kokoisiin kohteisiin

Autopay toimii hyvinkin erilaisissa toimintaympäristöissä ja pysäköintialueilla. Tällä hetkellä operoimme muun muassa hotelli-, kauppakeskus-, lentokenttä-, messu-, sairaala- ja Business Park -kohteita. Tutustu miten erilaiset Autopay-pysäköintijärjestelmä sopii erilaisille segmenteille:


Image

Autopay Park & Charge

Mikäli pysäköintikohteeseen tarvitaan sähkö- ja hybridiautojen latausasemia, voimme tarjota Autopay Park & Charge -palvelua. Latausasemien teho voi vaihdella kiinteistön tarpeen mukaan ja sähkön veloitushinnan voi kiinteistö itse päättää.

Latauspalvelu on tarkoitettu rekisteröityneille Autopay-asiakkaille. Rekisteröitymisen jälkeen lataus on helppoa. Jatkossa järjestelmä tunnistaa auton ja aloittaa latauksen automaattisesti heti kun latauskaapeli on kytketty autoon. Palvelu lopettaa latauksen, kun latauskaapeli irrotetaan autosta.

Image

Lisäpalveluita

Eri kohteissamme on tarjoilla erilaisia lisäpalveluita muun muassa autopesut, sateenvarjoparkit, käynnistysapu akun tyhjentyessä, asiakaspalvelupisteet, kameravalvonta ja yhteiskäyttöautot.

Kiinnostuitko?

Myyntimme palvelee mielellään pysäköintiasioissa. Täytä alla oleva lomake ja otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Nimi*