Elielin hallin sisäänajo, josta valkoinen auto on poistumassa.
Image

EuroPark pysäköinnin edelläkävijä


EuroPark on dynaaminen ja joustava organisaatio, jolla on pitkäaikainen asiantuntemus pysäköintipalveluiden tuottamisesta. EuroParkin luotettavuus tekee meistä hyvän kumppanin. Kehitämme jatkuvasti toimintamme, jotta voimme tarjota pysäköintiasiakkaillemme toimivan asiakaskokemuksen ja yhteistyökumppanillemme kattavat pysäköintiratkaisut.

Markkinoiden parhaimmat pysäköintiratkaisut

EuroPark Finland Oy perustettiin vuonna 1998. Olemme toimintavuosiemme aikana rakentaneet merkittävän tietotaidon tehokkaasta ja asiakasystävällisestä pysäköintitoiminnasta. Tiedämme, mitä asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme odottavat ja pystymme tarjoamaan heille parhaimmat pysäköintiratkaisut kannattavasti ja luotettavasti.

EuroPark kehittää ja ylläpitää jatkuvasti pysäköintiratkaisuja- ja palveluita. Haluamme luoda lisäarvoa asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme olemalla aina eturintamassa uuden teknologian ja asiakasystävällisten ratkaisujen kanssa. Toimintamme on hyvin organisoitua, mikä takaa toimivat ja turvalliset puitteet niin asiakkaille kuin autoille.

Yhdessä tekemällä varmistamme toimivuuden

Pysäköinnin ammattilaisena huolehdimme, että pysäköinti on asiakkaillemme mahdollisimman vaivatonta. Asiakkaana voit luottaa korkealaatuiseen tekemiseemme. Tämän varmistaa EuroParkin pitkäaikainen ja motivoitunut henkilökunta, joka on asiakkaidemme apuna tilanteessa kuin tilanteessa.

Yhteistyökumppanina olemme joustava. Teemme tälläkin hetkellä yhteistyötä toimivasta pysäköinnistä riippuvaisten eri alojen organisaatioiden kanssa muun muassa teattereiden, kauppakeskusten, elokuvateattereiden, kuntosalien, ravintoloiden ja hotellien kanssa.

Fuusio AutoParkin kanssa

EuroPark Finland Oy fuusioitui tytäryrityksensä AutoParkki Norden Oy:n kanssa 1.3.2023. Yhdistymisen jälkeen EuroPark on vieläkin yhtenäisempi tiimi, joka toimii arvojen ja lupaustensa mukaisesti. Sen minkä lupaamme, sen myös hoidamme. Toimintaamme tukee myös vahvasti omistajamme norjalainen perheyritys Indigo Management AS, joka on pysäköintialan pitkäaikainen tekijä ja kehittäjä.

Image

Pientä purtavaa meistä

  • Yli 20 vuoden kokemus pysäköinnin operoinnista ja sen kehittämisestä Suomessa
  • Satoja eri kokoisia pysäköintikohteita Helsingistä Rovaniemelle
  • Arvomme ovat rehellisyys, innokkuus, kunnianhimo ja tiimityö
  • Apunasi noin 100 työhönsä sitoutunutta pysäköinnin ammattilaista
  • EuroPark Finland Oy:n omistaa norjalainen perheyritys Indigo Management AS