Image

Parkkipaikka autollesi


Tarvitsetko vakituisen parkkipaikan työpaikkasi tai kotisi läheltä? Siistit ja valoisat parkkihallimme sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja niihin on helppo ajaa. Vuokraamme autopaikkoja lähes kaikista pysäköintikohteistamme. Sopimuspysäköintihinnat ja muut tiedot löydät kunkin kohteen omilta sivuilta. Katso kohteet tästä »

Sopimuspysäköinti 24/7

Kun teet pysäköintisopimuksen kanssamme, voit pysäköidä 24 tuntia vuorokaudessa siihen kohteeseen, mihin sopimus on tehty. Sopimuspysäköintipaikkoja on tarjolla sekä Autopay-kohteissamme että puomillisissa kohteissamme.

Autopay-kohteissa sisäänpääsy perustuu autosi rekisterinumeron tunnistukseen. Sopimusasiakkaana sinun tulee rekisteröityä Autopay-palveluun, olitpa sitten yksityis- tai yritysasiakas. Ohjeet rekisteröitymiseen saat sopimuksen teon yhteydessä asiakaspalvelustamme sähköpostitse. Mikäli yrityksesi vuokraa useita paikkoja henkilöstölleen, saat yrityksen yhteyshenkilöltä rekisteröitymisohjeet palveluun. Tutustu myös muihin Autopay-tuotteisiin »

Puomillisissa kohteissa saat käyttöösi kulkukortin, joka oikeuttaa pysäköintiin ja sisäänpääsyyn sopimushalliisi. Tutustu myös muihin puomillisten kohteiden pysäköintituotteisiin »

Image

Yöpysäköinti

Voit pysäköidä turvallisesti ja helposti arkipäivisin (ma–pe) kello 16–9 sekä viikonloppuisin (la–su) 24 h kiinteällä kuukausihinnalla. Yöpysäköinti on mahdollista seuraavissa Autopay-kohteissamme: P-Autotalo, P-CityForum, P-Eliel, P-Kamppi ja P-Kluuvi.

Voit pysäköidä kohteeseen myös arkipäivinä kello 9–16 välillä, jolloin pysäköinti tulee maksaa erikseen jollain Autopayn maksutavoista, tutustu maksutapoihin tästä »

Pysäköintimaksu arkisin kello 9–16 välillä on kohteen voimassa olevan pysäköinti- hinnaston mukaisesti.

Image

Ota meihin yhteyttä!

Voit tiedustella autopaikkaa haluamastasi kohteesta täyttämällä Vuokraa autopaikka -lomakkeen »
tai soittamalla asiakaspalveluumme 0207 907 300. Vastaamme sopimuspysäköintikyselyihin arkisin kello 8–16.