Kuva vaaleahiuksisesta miehestä sinisessä napitettavassa paidassa parkkihallissa.
Image

Parkkipaikka autollesi


Tarvitsetko vakituisen parkkipaikan työpaikkasi tai kotisi läheltä? Vuokraamme autopaikkoja useista pysäköintikohteistamme. Sopimuspysäköintihinnat ja muut tiedot löydät kunkin kohteen omilta sivuilta.

Autopaikka vuokralle

Kun teet pysäköintisopimuksen kanssamme, voit pysäköidä turvallisesti ja helposti kiinteällä kuukausihinnalla siihen kohteeseen, mihin sopimus on tehty. Voimme tehdä kanssasi joko toistaiseksi voimassa olevan pysäköintisopimuksen tai määräaikaisen sopimuksen, jonka vähimmäiskesto on kaksi kuukautta loppuen kokonaiseen kuukauteen. Pysäköintiluvan voimassaoloaikana voit pysäköidä alueen vapaille paikoille.

Mikäli kohteessa on tarjolla sopimuspysäköintiä, maininta siitä ja hinnat löydät kohteen omalta sivulta. Tarkistathan myös sisäänajon, ulosajon ja jalankulkujen aukioloajat kohteen sivulta tai pysäköintialueen opasteista.

Image

Näytä sopimusalueet


Pysäköintioikeuden todentaminen

EuroParkin Pay & Display -kohteissa pysäköintioikeuden todentaminen tapahtuu ajoneuvon rekisteritunnuksella. Sopimusasiakkaana sinun tulee syöttää pysäköintijärjestelmäämme (Parkkiportaali) ajoneuvosi rekisteritunnus ennen kuin ajat ensimmäistä kertaa alueelle. Saat meiltä tunnukset järjestelmään sähköpostitse sopimuksen synnyttyä. Parkkiportaali-järjestelmästä tarkistetaan pysäköintilupasi voimassaolo.

Myös Europarkin Autopay-kohteissa sisäänpääsy perustuu ajoneuvojen rekisteritunnistukseen. Sopimusasiakkaana sinun tulee rekisteröityä Autopay-palveluun, olitpa sitten yksityis- tai yritysasiakas. Ohjeet rekisteröitymiseen saat sopimuksen teon yhteydessä asiakaspalvelustamme sähköpostitse. Mikäli yrityksesi vuokraa useita paikkoja henkilöstölleen, saat yrityksen yhteyshenkilöltä rekisteröitymisohjeet palveluun.

Saman pysäköintiluvan alle voit tallentaa useamman ajoneuvon rekisteritunnukset, mutta vain yksi ajoneuvo kerrallaan voi olla aktiivisena pysäköintijärjestelmässä. Jos sinulla on käytössäsi useampi ajoneuvo, sinun tulee itse huolehtia siitä, että käytössäsi olevan ajoneuvon rekisteritunnus on aktiivinen pysäköinnin aikana.

Puomilliseen P-Tähtitorninvuoreen saat käyttöösi kulkukortin, jota näytetään sisään- ja ulosajopuomilla.

Yöpysäköinti Autopay-kohteessa

Yöpysäköinti ma–pe kello 16–9 sekä la–su 24 h kiinteällä kuukausimaksulla on mahdollista seuraavissa Autopay-kohteissamme: P-Autotalo, P-CityForum, P-Eliel, P-Kamppi ja P-Kluuvi. Tarkistathan yöpysäköinnin mahdollisuuden, sekä ajat ja hinnat kohteen omalta sivulta.

Voit pysäköidä näihin kohteisiin myös arkipäivinä kello 9–16 välillä, jolloin pysäköinti tulee maksaa erikseen jollain Autopayn maksutavoista. Pysäköintimaksu arkisin kello 9–16 välillä on kohteen voimassa olevan pysäköintihinnaston mukaisesti.

Yhteydenotto kätevästi verkon kautta

Tämän sivun haun kautta voit tarkistaa kaupunkikohtaiset sopimuspysäköintialueet ja pääset myös tarkastelemaan kohdetietoja. Kohteen tiedoista näet, onko kohteessa sopimuspaikkoja vapaana ja voit tiedustella autopaikkaa täyttämällä kohdesivulta lomakkeen. Vahvistamme sinulle autopaikkatilanteen ja muut vuokraukseen liittyvät tiedot sähköpostitse muutaman päivän kuluessa.