Autopay Park & Charge – uusi sähköautojen latauspalvelu!

Ajankohtaista


EuroParkin P-Elieliin on avattu 20 Autopay Park & Charge -sähköautojen latauspaikkaa. Lataus onnistuu rekisteröitymällä Autopay-käyttäjäksi. P-Elielissä Autopay Park & Charge -latauspalvelu on kamerapohjainen. Tämä mahdollistaa rekisteröityneille asiakkaille automaattisen latausstartin. Latauspisteillä on valmiina Type 2-latauskaapelit. Uudet sähköautojen latauspaikat löytyvät alueelta D suoraan ajattaessa sisään Töölönlahdenkadun sisäänajosta. Tutustu Autopay Park & Charge -palveluun » Tutustu P-Elieliin »

Huoltotöiden vaikutuksia P-Elielissä 15.−16.9.2022

Ajankohtaista


P-Elielin Asema-aukion sisään- ja ulosajo Asema-aukion ajoluiskassa tehdään asennustöitä torstaina 15.9. klo 18 alkaen. Ajoluiska on käytössä seuraavana aamuna 16.9. klo 6 alkaen normaalisti. Ulosajoliikenne suljetaan Asema-aukiolle klo 18 alkaen kunnes työ valmistuu ja sulku poistetaan. Tämän jälkeen asentajat siirtyvät Asema-aukion sisäänajokaistan puolelle ja sisäänajo suljetaan. Suosittelemme käyttämään Töölönlahdenkadun sisään- ja ulosajoa asennustyön aikana. P-Elielin Kansalaistorin jalankulku Kiasman korjaustöiden takia …

P-CityForumissa tehdään huoltotöitä 12.–30.9.

Ajankohtaista


Huoltotöiden takia ylätasolla alueella D ja alatasolla alueella H (Forum jalankulun puoleiset alueet) tehdään muutoksia ajojärjestelyissä ja pysäköintipaikkojen määrissä. Työt alkavat maanantaina 12.9.2022 ja kestävät perjantaihin 30.9.2022 asti. Ajathan varovasti alueille ja seuraathan ajo-ohjauksia! Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa!

P-Toriparkin sisäänajossa lyhyt huoltotyö

Ajankohtaista


P-Toriparkin sisäänajon huoltotöitä tehdään tiistaina 30.8. klo 21–24. Tuona aikana sisäänajo P-Toriparkkiin on suljettu. Ulosajo pysäköintitalosta toimii normaalisti. P-Toriparkin huoltotyö liittyy kiinteistön normaaliin vuosihuoltoon. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa!

EuroParkin pysäköintijärjestelmä käyttöön Sellossa

Ajankohtaista


Kauppakeskus Sello on uudistanut pysäköintinsä! EuroParkin Autopay-pysäköintijärjestelmä tunnistaa ajoneuvon rekisteritunnuksen sisään- ja ulosajossa. Sellon pysäköintialueisiin kuuluvat P-Sello, P-Kattoparkki ja P-Selloparkki. Asiakkaiden käytössä on 2900 parkkipaikkaa. Sellon pysäköintialueilla voi pysäköidä kolme tuntia maksutta päivän aikana. Maksuttoman ajan sisällä voi ajaa suoraan ulos. Yli kolmen tunnin pysäköinnin voi maksaa alueilla useilla eri maksutavoilla. Tervetuloa pysäköimään! Tutustu P-Selloon ja sen maksutapoihin » Tutustu …

P-Kluuvin Kaisaniemen sisäänajo suljettu ma 27.6. alkaen viisi viikkoa

Ajankohtaista


P-Kluuvin sisäänajo Kaisaniemestä osoitteesta Puutarhakatu 1 on suljettu alasajoluiskan lattiaremontin vuoksi ma 27.6. – su 31.7. 2022. Korjaustöistä johtuen liikenne Kaisaniemestä huoltotunneliin on estetty. Työn tilaaja on Helsingin Väylä Oy. P-Kluuviin pääsee ajamaan sisään osoitteista Fabianinkatu 27 tai Ruoholahdenkatu 3 (Kamppi, keskustan huoltotunneli). Molemmat ulosajot hallista toimivat normaalisti. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa!

Juhannusinfoa

Ajankohtaista


Oletko tulossa Helsingin keskustaan juhannuksena? Keskustan hallit ovat auki normaalein aukioloajoin. P-CityForumissa, P-Elielissä, P-Kampissa ja P-Kluuvissa pysäköit koko juhannusajan pe–su 24.–26.6. yhdellä eurolla tunnin (1 €/h). P-CityForumin Forumin ja Kukontorin jalankulut ovat suljettu juhannuksena pe–la 24–25.6.  Lähin 24/7-jalankulku P-CityForumiin on osoitteessa Kalevankatu 3. Asiakaspalvelumme halleissa palvelevat sinua juhannusaikaan 24.–26.6. seuraavasti: P-CityForum klo 9–17 P-Eliel klo 9–19 P-Kamppi suljettu P-Kluuvi suljettu …

P-Swing House avattu

Ajankohtaista


EuroParkin uusi kohde on P-Swing House Espoon Otaniemessä. Nyt avattiin kohteen pysäköintihalli Autopay-maailmaan. Kohteessa on Swing House Campuksen yritysten sopimuspysäköintipaikkoja sekä 20.4. avautuvan hotelli Heymo 1 -asiakaspysäköintipaikat kerroksessa K1. Toukokuun puolella myös kohteen piha-alue siirtyy Autopay-pysäköintijärjestelmään. Tutustu kohteeseen »