Nainen parkkihallissa
Image

Väliaikainen pysäköintilupa


Tarvitsetko väliaikaista pysäköintilupaa? Nyt voit ostaa tietyille EuroParkin alueille väliaikaisen pysäköintiluvan suoraan verkosta osoitteesta www.verkkoparkki.fi. Verkosta ostettavien väliaikaisten pysäköintilupien kestot vaihtelevat kohdekohtaisesti päivästä maksimissaan 90 päivään. Alueet, joille voit ostaa luvan, näet Verkkoparkin sivulta tai pysäköintikohteen sivulta.


Osta lupa verkosta www.verkkoparkki.fi

Verkkoparkissa asiointi on helppoa. Ostohetkellä määrittelet itse pysäköinnin alkamisajan (päivämäärä ja kellonaika). Pysäköintiluvan päättymispäivä määräytyy valitsemistasi pysäköintituotteista. Palveluun tulee syöttää ajoneuvosi rekisterinumero, jota voit itse vaihtaa pysäköintiluvan voimassaoloaikana. Huomioithan, että vain yksi ajoneuvo voi olla pysäköitynä alueella kerrallaan.

Mikäli ostamasi pysäköintilupa ei ole vielä voimassa, voit muuttaa itse luvan alkamispäivämäärää tai peruuttaa sen. Kun pysäköintilupa on astunut voimaa, lupaa ei voi enää peruuttaa eikä voimassaoloaikaa muuttaa.

Pysäköintiluvan voit maksaa turvallisesti oman verkkopankin kautta tai maksukortilla. Saat tilausvahvistuksen yhteydessä linkin, jonka kautta pääset muuttamaan ajoneuvon rekisterinumeroa. Mikäli pysäköintilupa ei ole astunut voimaan heti, niin pääset linkin kautta muuttamaan myös luvan alkamispäivämäärää tai peruuttamaan sen.

Ongelmia tilauksen tai pysäköintiluvan kanssa? Ota yhteyttä sähköpostitse sopimukset@europark.fi.

Pidempiaikaiset pysäköintiluvat

Jos tarvitset pidempiaikaisen pysäköintiluvan/-sopimuksen, pääset kohdesivulta täyttämään lomakkeen, mikäli kohteessa on tarjolla pidempiaikaisia sopimuspaikkoja.