Image

Töihin EuroParkille


Me EuroParkilaiset

EuroPark Finlandilla on sata työntekijää ympäri Suomea. Toimimme nyt jo yli kahdessakymmenessä kaupungissa.

EuroParkilta löytyy monenlaisia superosaajia

Toiminnoissamme työskentelee monipuolisesti erilaisia osaajia erilaisista taustoista:  pysäköinninvalvojista asiakasneuvojiin ja IT-asiantuntijoista huoltohenkilökuntaan. 

Tutustu uratarinoihin:

Henkilö istuu työpöydän ääressä ja hymyilee kameralle.

Sitoutunut henkilökunta on paras voimavaramme

EuroParkilta löytyy paljon pitkiä työuria. Pidämme kiinni arvoistamme. Työyhteisössämme autamme ja kannustamme toinen toisiamme. Sitoudumme siihen, että teemme työmme aina parhaalla mahdollisella tavalla. Emme tingi laadusta vaan haluamme toimia rehellisenä, vastuullisena ja luotettavana toimijana alalla.

Image

Yhdessä olemme enemmän

Me EuroParkilla teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kehitymme ihmisten osaamisen tunnistamisessa ja yksilöä tukevassa johtamisessa. Kannustamme uuden oppimiseen ja haluamme tukea jokaisen ammatillisen osaamisen kehittymistä. 

Työsuhde-etuihimme kuuluu muun muassa laaja työterveyshuolto, virike-etu sekä pysäköintipaikat. Toimistohenkilökuntamme työskentelee hyvien kulkuyhteyksien äärellä aivan Helsingin keskustassa.

Kannustamme työntekijöitämme aktiivisesti kehittämään osaamistaan ja toimenkuvaansa samalla tukien yksilöiden urakehitystä organisaatiomme sisällä. Tunnistamme, että työelämä muuttuu ja sen vuoksi panostamme entistä enemmän osaamisen kehittämiseen. Johtamisosaamisesta huolehditaan säännöllisellä esihenkilöiden valmentamisella.

Huolehdimme työntekijöiden hyvinvoinnista, perehdytämme uudet tiimiläisemme ja edistämme tiimityötä sekä osaamisen jakamista yhteisellä helposti saavutettavalla sisäisellä viestintäalustalla. Konkreettisina työkaluina meillä on käytössä kehityskeskustelut ja tehtäväkohtainen perehdytysprosessi. Meillä viihdytään ja siitä osoituksena ovat pitkät urapolut.

Mustiin pukeutunut henkilö nojaa EuroParkin valkoiseen pakettiautoon.

Haluaisitko meille töihin?

Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@europark.fi

Käsittelemme työnhakijoittemme tietoja luottamuksella ja yksityisyyttä suojaten. Noudatamme tietosuojalainsäädäntöjä ja hyviä tietosuojakäytäntöjä. 

Lue työnhakijarekisterin tietosuojaseloste kokonaisuudessaan täältä.

Seuraa meitä somessa