Image

Pysäköinti EuroParkissa


Pysäköintikohteissamme on helppoa ja turvallista pysäköidä. Ne sijaitsevat kaupunkien parhailla paikoilla aina Helsingistä Rovaniemelle sekä Helsinki-Vantaan lentokentällä. Pidämme tärkeänä, että kohteemme ovat siistejä, valoisia ja niissä pysäköinti sujuu vaivatta.

Paras paikka autollesi

Meiltä löytyy pysäköintipaikka, olitpa sitten käymässä kaupungilla tai tarvitset pidempiaikaisen pysäköintipaikan autollesi. Kohteiden omilta sivuilta saat tietoa lyhytaikaisen tai sopimuspysäköinnin hinnoista ja muista ehdoista.

Puomittomia ja puomillisia kohteita

Kohteemme ovat joko puomittomia Autopay-kohteita tai puomillisia kohteita. Autopay-pysäköintijärjestelmä perustuu ajoneuvojen rekisterinumeroiden tunnistukseen ja tästä johtuen et enää tarvitse pysäköintilippua eikä sisään- ja ulosajossa ole puomeja. Rekisteritunnistus aloittaa ja lopettaa pysäköintiajan, kun ajat sisään pysäköintialueelle ja sieltä ulos. Pysäköintimaksun voit hoitaa usealla eri tavalla. Tutustu maksutapoihin »

Puomikohteissa saat sisäänajopuomilta pysäköintilipun. Voit maksaa pysäköinnin joko maksuautomaattiin tai puomilla. Lue lisää »

Lisäpalveluita autoilijoille

Osassa kohteistamme voit esimerkiksi pesettää autosi autopesulassa, lainata sateenvarjon sateisina päivinä, mahdollisuuden sähkö- tai hybridiauton lataamiseen tai vuokrata yhteiskäyttöauton. Kohdekohtaiset lisäpalveluiden tiedot löydät kohteen omilta sivuilta.

Asiakaspalvelumme auttaa

Asiakaspalvelumme auttaa sinua ja vastaa kysymyksiisi joko puhelimitse tai sähköpostitse. Asiakaspalvelumme yhteystiedot löydät Ota yhteyttä! -sivulta »

Helsingin keskustan isoissa pysäköintihalleissa P-CityForumissa, P-Elielissä, P-Kluuvissa
ja P-Ruoholahdessa sinua palvelee asiakaspalvelupisteidemme henkilökunta. Asiakaspalvelupisteiden aukioloajat näet kohteen omilta sivuilta.

Tervetuloa pysäköimään!

Image

Mihin matka?