Image

Pysäköinti EuroParkissa


Minne olet matkalla? Töihin, kauppaan, kotiin, lomalle vai perheen kanssa urheilemaan. Meiltä löydät autollesi pysäköintipaikan matkan varrelta aina Helsingistä Rovaniemelle. Pysäköintialueillamme voit joko vain piipahtaa tai pysäköidä autosi pidemmäksikin aikaa. Valinta on sinun. Me tarjoamme käyttöösi kymmeniätuhansia parkkipaikkoja 23 kaupungissa ja Helsinki-Vantaa lentoasemalla.

Vaivatonta pysäköintiä

Pysäköintikohteissamme on helppoa ja turvallista pysäköidä. Ne sijaitsevat kaupungeissa keskeisillä paikoilla. Pidämme tärkeänä, että kohteemme ovat siistejä, valoisia ja niissä pysäköinti sujuu vaivatta. Selkeät opasteet helpottavat asiointia pysäköintialueillamme.

Paras paikka autollesi

Meiltä löytyy pysäköintipaikka, olitpa sitten käymässä kaupungilla tai tarvitset pidempiaikaisen pysäköintipaikan autollesi. Pysäköintikohteiden omilta sivuilta saat tietoa muun muassa pysäköinnin hinnoista, alueen maksutavoista, sopimuspysäköinnistä, mahdollisesta pysäköintiedusta ja lisäpalveluista. Tutustu kohteisiimme »

Lisäpalveluita autoilijoille

Osassa kohteistamme voit esimerkiksi pesettää autosi autopesulassa, mahdollisuuden sähkö- tai hybridiauton lataamiseen, lainata sateenvarjon sateisena päivänä tai vuokrata yhteiskäyttöauton. Kohdekohtaiset lisäpalveluiden tiedot löydät kohteen omilta sivuilta.

Asiakaspalvelumme auttaa

Asiakaspalvelumme auttaa sinua ja vastaa kysymyksiisi joko puhelimitse tai sähköpostitse. Asiakaspalvelumme yhteystiedot löydät Ota yhteyttä! -sivulta »

Helsingin keskustan isoissa pysäköintihalleissa P-CityForumissa, P-Elielissä ja P-Ruoholahdessa sinua palvelee asiakaspalvelupisteidemme henkilökunta. Asiakaspalvelupisteiden aukioloajat näet kohteen omilta sivuilta.