Image

Vältä jonot automaatilla ja maksa pysäköinti automaattiveloituksella!


EuroPark suosittelee automaattiveloituksen käyttöönottoa rekisteröitymällä Autopay-käyttäjäksi Autopay – Park & Charge -sovelluksessa, osoitteessa www.autopay.io/signup tai maksuautomaatilla. Automaattiveloitus toimii kaikissa EuroParkin Autopay-kohteissa. Jatkossa ajat vain sisään, käyt asioilla ja ajat ulos pysäköintikohteesta. Kuitit saat Autopay-profiilistasi.

1. Rekisteröityminen sovelluksessa

Mielestämme vaivattomin tapa hoitaa rekisteröinti on tehdä se Autopay – Park & Charge -sovelluksessa tai selainta käyttäen osoitteessa www.autopay.io/signup. Vaikka rekisteröitymisen voi tehdä paikan päällä ennen ulosajoa kohteesta, suosittelemme rekisteröitymistä kaikessa rauhassa kotona ennen asioille lähtöä ja halliin sisäänajoa.

Voit ladata Autopay – Park & Charge -sovelluksen App Storesta tai Google Play -sovelluskaupasta. 

Kun lisäät Autopay-profiiliisi ajoneuvosi rekisterinumeron ja maksukortin, niin voit vastedes ajaa huoleti sisään ja ulos kohteesta. Pysäköintimaksu ilman lisäkuluja veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi.

2. Rekisteröityminen maksuautomaatilla

Kun maksat auki olevan pysäköinnin paikan päällä maksuautomaattiin, voit samalla rekisteröityä käyttäjäksi. Seuraat vain maksuautomaatin näytön ohjeita. Saat meiltä tekstiviestin, jolla pääset viimeistelemään rekisteröitymisesi.

Huomioithan!

Mikäli pysäköintimaksun veloitusta ei tapahdu maksukortiltasi, niin tarkistathan, että maksukortilla on verkkomaksaminen sallittuna. Verkkomaksamisen voi useimmiten sallia itse kortin asetuksissa verkkopankissa tai soittamalla omaan pankkiin.