Helpompaa pysäköintiä!

Image

Näin toimii Autopay


Mikä on Autopay? Ei jonoja, ei puomeja eikä valvontamaksuja. Tämä kaikki onnistui, kun pysäköintijärjestelmä muutettiin digitaaliseksi ja se yhdistettiin automaattisen rekisterinkilven tunnistukseen. Samalla järjestelmä siirrettiin älykkäästi toimivaan pilvipalveluun. Tuloksena pysäköintikohteidemme pysäköinnin kasvu, asiakkaidemme sitoutuminen ja tulojen positiivinen kehitys. Tätä kutsumme Autopayksi.

Image

Ajoneuvon tunnistus

Alan johtava tekniikka minimoi rekisterikilpien lukuvirheet. Ajoneuvojen rekisterinumerot luetaan sisään- ja ulosajossa edestä ja takaa. Nopea ja tarkka järjestelmä tukee kaikenlaisia rekisterikilpiä.

Image

Viisi pysäköinnin maksutapaa

Rekisteröityneen Autopay-asiakkaan ei tarvitse enää huolehtia pysäköintiajasta tai pysäköinnin maksamisesta paikan päällä. Veloitus tapahtuu maksukortilta automaattisesti, kun asiakas ajaa kohteesta ulos. Automaattiveloituksen lisäksi asiakkaat voivat maksaa neljällä muullakin maksutavalla:

  • Maksukortilla maksuautomaattiin
  • Mobiilimaksu: EasyPark tai ParkMan
  • Maksukortilla netissä 48 h sisällä ulosajosta
  • Automaattinen veloitus maksukortilta
  • Lasku

Tutustu maksutapoihin »

Image

Jouheva sisään- ja ulosajo

Asiakaslähtöinen ratkaisumme poistaa kohteesta ruuhkat, pysäköintivirhemaksut, pysäköintiliput ja stressin. Käyttäjät yksinkertaisesti ajavat sisään, käyvät asioilla ja ajavat ulos. Me varmistamme pysäköintitulosi.

Lue lisää, mitä Autopay tarjoaa kohteiden pysäköinnin parempaan hallintaan ja miten se tuottaa lisäarvoa eri käyttäjäryhmille »

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä.

Tavoitteenamme on jatkossakin toimittaa Suomen laadukkainta kamerapohjaista pysäköintijärjestelmää. Kerromme mielellämme lisää

Ota yhteyttä »