Image

Fiksumpi pysäköintijärjestelmä - Autopay


Autopay-konseptista on tehty helppokäyttöinen niin pysäköintikohteen käyttäjille kuin kohteen omistajille tai hallintayrityksille. Konsepti perustuu autojen rekisterinumeroiden tunnistukseen ja siirtää puomit, kulkuluvat ja pysäköintiliput historiaan. Liikenne soljuu jouhevasti ilman katkoksia. Pysäköinnin maksutapojakin on useita. Kohteen omistajana sinulla on mahdollisuus seurata reaaliaikaisesti pysäköintialueen tapahtumia.

Autopay sopii erilaisiin ja eri kokoisiin kohteisiin

Ensimmäiset Autopay-kohteet avattiin Suomessa vuonna 2016. Konseptia on sen jälkeen kehitetty määrätietoisesti asiakkaita kuunnellen, mikä takaa erittäin luotettavan ja toimintavarman järjestelmän. Autopay palvelee erilaisia kohderyhmiä kuten lyhytaikais-, vieras- ja sopimuspysäköitsijöitä kuin myös kiinteistön omistajia tai hallintayrityksiä.

Autopay toimii hyvinkin erilaisissa toimintaympäristöissä ja pysäköintialueilla. Autopayhin on kehitetty ja kehitetään jatkuvasta uusia rajapintoja, joiden avulla palvelu voidaan yhdistää toisten palveluiden tai järjestelmien kanssa. Tällä hetkellä operoimme muun muassa hotelli-, kauppakeskus-, lentokenttä-, messu-, sairaala- ja Business Park -kohteita.

Tutustu pysäköintikohteisiimme tästä »

100 %:sti avoin yhteistyö

Kiinteistön omistajille tai hallintayrityksille Autopay tarjoaa kattavat ja helpot työkalut pysäköintialueen 24/7-seurantaan. Tämä helpottaa ja nopeuttaa pysäköintiin liittyvien asioiden päätöksentekoa. Pääset itse seuraamaan pysäköintialueen statistiikkaa, johon kuuluu esimerkiksi tulot, pysäköintien kestot, käyttöaste ja maksutavat. Kaikesta toiminnasta jää jälki järjestelmään, joten Autopay mahdollistaa 100 %:n avoimuuden osapuolten kesken.

Image

Tuottoa pysäköinnistä

Yhteistyösopimuksen pituus on aina neuvoteltavissa. Järjestelmän investoinnit ja päivit- täinen operointi hoidetaan kuukausittain veloitettavalla leasingpalkkiolla tai liikevaihtoon perustuvalla mallilla, jossa osapuolet jakavat pysäköintituottoja erikseen sovittavan osuuden mukaan. Järjestelmä voidaan myös myydä kertakorvauksella.

Image

Laajat rajapinta- ja integrointimahdollisuudet

Autopayn APIT mahdollistaa laajat rajapinta- ja integraatiomahdollisuudet. Autopay-pysäköintijärjestelmän voidaan yhdistää muun muassa yrityksen taloushallinta- tai varausjärjestelmään.

Esimerkiksi vieraspysäköintiin tarkoitettu Booking-palvelu voidaan integroida yrityksen omaan järjestelmään, jolloin pysäköinti on ostettavissa etukäteen muiden ostosten yhteydessä tai uskollisia asiakkaita voidaan palkita integroimalla nykyinen kanta-asiakasohjelma automaattiseen pysäköinnin maksuun.

Lue lisää Autopay-pysäköintijärjestelmästä »

Image

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä.

Tavoitteenamme on jatkossakin toimittaa Suomen laadukkainta kamerapohjaista pysäköintijärjestelmää. Kerromme mielellämme lisää.

myynti@europark.fi