Image

Autopayn lisäpalvelut


Pysäköitkö itse vai yrityksesi henkilöstö Helsingin keskustan halleihin säännöllisesti, mutta pysäköinti on aina lyhytaikaista? Olisiko toiveissa saada näistä pysäköinneistä lasku kootusti? Mietitkö olisiko mahdollista tarjota asiakkaillesi tai vieraillesi tunnin tai parin pysäköintietua? Tarjoamme säännölliseen lyhytaikaiseen pysäköintiin koontilaskutusta ja pysäköintiedun tarjoamiseen helppoa Tap & Park -palvelua. Mikäli olet kiinnostunut pidempiaikaisesta pysäköinnistä, meillä on tarjota sopimuspysäköintiä 24/7 tai yöpysäköintiä. Tutustu sopimuspysäköintiin »

Koontilaskutuksella 10 %:n alennus pysäköinnistä

Koontilaskutus on kätevä tapa saada kaikki tuntipysäköinnit samalle laskulle ja saada pysäköinnistä alennusta. Koontilaskutus toimii automaattisesti P-CityForumin, P-Elielin, P-Kampin ja P-Kluuvin pysäköintihalleissa. Auton voit siis pysäköidä vapaasti, mihin tahansa näistä halleista. Koontilaskutusasiakkaana saat 10 % alennuksen hallien normaaleista lyhytaikaispysäköintitariffeista.

Olitpa sitten yksityis- tai yritysasiakas, sinun tulee rekisteröityä Autopay-palvelun käyttäjäksi. Yritysasiakkaat saavat kulkuluvat yrityksen yhteyshenkilöltä, jonka jälkeen käyttäjät voivat itse hallinnoida omia rekisterinumeroitaan. Kulkulupa tulee olla aktivoitu ja rekisterinumero lisätty järjestelmään ennen ensimmäistä ulosajoa. Palvelu toimii verkossa osoitteessa www.autopay.io.

Koontilaskutuksesta tehdään aina erillinen sopimus. Laskutamme pysäköinnit kerran viikossa. Laskuissa jokainen pysäköinti on eritelty omalle rivilleen. Rivillä on tunnistetietoina ajoneuvon rekisterinumero, päivämäärä, pysäköintihalli ja summa.

Pysäköintietua asiakkaalle

Haluaisitko tarjota maksutonta pysäköintiä asiakkaillesi tai vieraillesi? Autopayn Tap & Parkin kautta asia hoituu helposti verkossa. Ilmaisaika on kaikille asiakkaille sama ja siitä sovitaan aina etukäteen EuroParkin kanssa. Laskutus pysäköinnistä on aina toteutuneen pysäköintiajan mukaan. Esimerkiksi jos annettu pysäköintietu on kaksi tuntia ja asiakkaan pysäköinti kestää vain tunnin, niin laskutus on tunnista.

Päätelaite voi olla esimerkiksi liikkeesi tai ravintolasi kassalla tai oven vieressä. Asiakkaan ajoneuvon rekisterinumeron voi järjestelmään lisätä joko yrityksesi henkilöstö tai asiakas itse. Asiakas saa sovitun hyvityksen pysäköintimaksustaan eikä hänen ei tarvitse tehdä mitään, mikäli hän poistuu ilmaisajan sisällä. Jos ilmaisaika ylittyy, asiakas voi maksaa ylimenevän ajan valitsemallaan ja kohteessa käytössä olevalla Autopay-maksutavalla »

Tap & Park voidaan ottaa käyttöön, missä tahansa Autopay-kohteessa.

Kysy lisää!

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Asiakaspalvelumme kohdekohtaiset yhteystiedot löydät joko pysäköintikohteen omilta sivulta tai kootusti Ota yhteyttä! -sivulta »