Sisäänajo pysäköintihalliin, jonka yläpuolella lukee kankaassa teksti "P-Eliel EuroPark".

EuroPark ottaa käyttöön uuden hinnoittelun P-Elielissä – maksat vain niistä minuuteista, jona pysäköit

EuroPark ottaa käyttöön uuden hinnaston pysäköintihallissaan P-Elielissä Helsingissä.

Uuden hinnoittelun kulmakivenä on minuuttiperusteinen veloitus. Maksat siis asiakkaanamme täsmälleen vain niistä minuuteista, jonka aikana pysäköit. Lisäksi pysäköinnin hinta on joustava, eli se määräytyy sen mukaan, kuinka paljon hallia käytetään. Pysäköinti on sitä halvempaa, mitä vähemmän hallissa on autoja.

Näet kulloinkin voimassa olevat hinnat hallin sisäänajon yhteydessä. Lisäksi asiakaspalvelupisteen läheisyydestä löytyy kosketusnäyttö, josta voi käydä katsomassa voimassa olevat hinnat.

”Olemme ylpeitä voidessamme lanseerata ensimmäisenä yrityksenä Suomessa uuden hinnoittelumallin sekä sen mahdollistavan teknologian”, toteaa EuroPark Finlandin toimitusjohtaja Christer Hede.

”Uuden hinnoittelun taustalla oleva teknologia on otettu käyttöön kaksi vuotta sitten Norjassa, jossa se on osoittautunut kiinnostavaksi ja toimivaksi. Haluamme tarjota asiakkaillemme sujuvan, selkeän ja helpon pysäköintikokemuksen. Minuuttiperusteinen ja joustava hinnoittelu lisää P-Elielin pysäköinnin houkuttelevuutta entisestään – aivan Helsingin ytimessä.”

Uusi hinnoittelumalli tulee käyttöön P-Elielissä 19.6. alkaen. Sopimusasiakkaille uusi hinnoittelumalli ei aiheuta mitään muutoksia tai aihetta toimenpiteisiin.

Tutustu P-Elieliin ja palveluihin sivuillamme.