Tarvitsetko vakituista pysäköintipaikkaa Helsingissä öiden ajaksi? Tutustu yöpysäköintiin

Yöpysäköinnin edut

Kun etsit luotettavaa ja turvallista pysäköintiratkaisua öiseen aikaan, yöpysäköinti tarjoaa juuri sen mitä tarvitset. Me EuroParkilla ymmärrämme, että yöaikaan pysäköintiin liittyy omat haasteensa, kuten turvallisuuden ja saatavuuden varmistaminen. Yöpysäköinti on suunniteltu vastaamaan näihin tarpeisiin, tarjoten sinulle mielenrauhaa ja helppoutta arkeesi.

Valitsemalla yöpysäköinnin, saat käyttöösi valvotun ja turvallisen pysäköintialueen. Lisäksi, pysäköintihallimme ovat sijainniltaan keskeisiä, joten pääset aamulla jatkamaan matkaasi vaivattomasti. Sen sijaan, että etsisit joka ilta uutta pysäköintipaikkaa, voit luottaa siihen, että valitsemassasi pysäköintihallista löytyy sinulle paikka. Tämä säästää sekä aikaa että vaivaa, ja voit keskittyä muuhun kuin pysäköintipaikan etsimiseen.

Yöpysäköintikohteet

Yöpysäköinti tarkoittaa pysäköintiä aikavälillä ma–pe kello 16–9 sekä la–su 24 h kiinteällä kuukausimaksulla jossakin seuraavista Helsingin Autopay-kohteistamme: P-Autotalo, P-CityForum, P-Eliel, P-Kamppi tai P-Kluuvi. Voit pysäköidä autosi valitsemaasi pysäköintihalliin siis aina arkisin klo 16 jälkeen ja säilyttää autoasi siellä aina aamu yhdeksään asti. Viikonloppuisin parkkihalli on vapaasti käytettävissä ilman aikarajoituksia.

Voit pysäköidä pysäköintihalliin toki myös arkipäivinä kello 9–16 välillä, mutta tällöin pysäköinti tulee maksaa erikseen hallien jollakin viidestä eri maksutavasta. Pysäköintimaksu arkisin kello 9–16 välillä veloitetaan voimassa olevan pysäköintihinnaston mukaisesti.

Sopimuspysäköinti

Mikäli kuitenkin tarvitset säännöllistä pysäköintipaikkaa myös arkipäivisin klo 9-16 välillä, on sopimuspysäköinti parempi ratkaisu. Kun teet pysäköintisopimuksen kanssamme, voit pysäköidä turvallisesti ja helposti kiinteällä kuukausihinnalla siihen kohteeseen, mihin sopimus on tehty. Voimme tehdä kanssasi joko toistaiseksi voimassa olevan pysäköintisopimuksen tai määräaikaisen sopimuksen, jonka vähimmäiskesto on kaksi kuukautta loppuen kokonaiseen kuukauteen. Pysäköintiluvan voimassaoloaikana voit pysäköidä valitsemasi pysäköintialueen vapaille paikoille 24/7 ilman aikarajoituksia.

Jokaisen kohteen tarkemmat tiedot löydät nettisivuiltamme.