Sähköauton latauspalvelut: Ympäristöystävällinen valinta EuroParkin asiakkaille

Vastuullinen pysäköinti sähköautoilijoille

Sähköautojen yleistyessä myös latausmahdollisuuksien on seurattava kehitystä. Tarjoamme asiakkaillemme helpon ja nopean tavan ladata sähköautonsa pysäköinnin yhteydessä jo monissa Helsingin kohteissamme sekä Porvoon Taidetehtaalla. Helsingin keskustan pysäköintihalleissamme on runsas määrä latausasemia, jotka tukevat ympäristöystävällistä liikkumista ja vastaavat nykyaikaisen autoilijan tarpeisiin. Voit siis huoletta pysäköidä halliimme ja saada samalla autosi latautumaan pysähdyksesi ajaksi.

Meille on tärkeää, että latausasemamme ovat helposti saavutettavissa ja ne integroituvat saumattomasti pysäköintialueidemme yhteyteen. Tämä mahdollistaa sen, että voit ladata autosi samalla kun asioit kaupungilla tai työskentelet – tehokasta ja ympäristöystävällistä! Kaikissa Autopay Park & Charge -sähköautojen latauspisteissä on valmiina Type 2 -latausjohdot, joten sinun ei tarvitse säätää omien latausjohtojesi kanssa.

Helppokäyttöiset latauspalvelut

Latausprosessi Autopayn latauspisteillä on suunniteltu olemaan mahdollisimman yksinkertaiseksi, jotta voit aloittaa latauksen vaivattomasti. Ennen ensimmäistä latauskertaa sinun tulee vain olla rekisteröitynyt Autopayn käyttäjäksi, joko lataamalla sovelluskaupasta Autopay Park & Charge -appi tai nettisivustolla autopay.io. Tämän jälkeen olet valmis aloittamaan latauksen.

Osassa Helsingin keskustan kohteistamme myös latauspisteet hyödyntävät kameratunnistusjärjestelmää, eli riittää, että ajettuasi latauspisteelle kytket vain latausjohdon kiinni autoosi. Kameratunnistus tunnistaa ajoneuvosi rekisterikiven ja lataus käynnistyy automaattisesti laitettuasi johdon autoosi. Osassa latauspisteitä voit aktivoida latauksen lukemalla latauspisteen QR-koodin. Lataus loppuu automaattisesti kun irrotat latausjohdon autostasi. Lisätietoja latauspalveluistamme löydät täältä.

Investointi tulevaisuuteen

Investoimalla sähköautojen latausinfrastruktuuriin, haluamme olla osana rakentamassa kestävämpää liikennettä. Meille on tärkeää, että voimme tarjota asiakkaillemme palveluita, jotka eivät ainoastaan täytä tämän päivän vaatimuksia, vaan myös huomioivat tulevaisuuden tarpeet. Sähköautoilun edistäminen on osa vastuullista liiketoimintaamme.