Sähköauton latauspaikat Helsingin keskustassa

Latausasemat sähköautoille Helsingin sydämessä

Helsingin keskusta on täynnä elämää ja vilinää, ja sähköautojen omistajat voivat nauttia kaupungin tarjoamista palveluista huoletta. Me EuroParkilla ymmärrämme, että sähköauton lataaminen on osa modernia liikkumista. Tarjoamme useita kätevästi sijoitettuja latausasemia, jotka palvelevat sähköautoilijoita ympäri keskustaa. Latauspisteemme ovat aina lähelläsi, olitpa sitten ostoksilla, töissä tai nauttimassa kulttuuritarjonnasta.

Latauspisteemme sijaitsevat strategisesti alueilla, joissa liikennettä on paljon, joten voit ladata autosi samalla, kun käytät kaupungin palveluita. Latauspalveluita löydät seuraavista pysäköintihalleistamme: P-Eliel, P-CityForum, P-Kluuvi, P-Simonkenttä sekä P-WTC. Ajankohtaista tietoa latausasemista ja niiden sijainneista löydät EuroParkin verkkosivuilta.

Sähköautoilijan palvelut keskustan sykkeessä

Me EuroParkilla haluamme tarjota sähköautoilijoille parhaan mahdollisen palvelun. Latausasemamme on suunniteltu erittäin helppokäyttöisiksi. Kaikissa Autopay Park & Charge -latauspisteissämme on valmiiksi Type 2- latauskaapelit, joten voit kytkeä kaapelin helposti autoosi, mikä takaa nopean ja sujuvan latauksen. Autopay Park & Charge -latausasemilla sähköauton lataaminen onnistuu helposti, kun rekisteröit vain Autopayn käyttäjäksi ja lisäät maksukorttisi tiedot järjestelmään. Tämän jälkeen voit kätevästi aloittaa ja lopettaa latauksen milloin vain kytkemällä tai irrottamalla latauskaapelin autostasi.

Tutustu latauspalveluihimme tarkemmin EuroParkin sivuilla ja löydä lähin latauspisteesi.

Ympäristötietoinen pysäköinti Helsingissä

Ympäristötietoisuus on tärkeä osa nykypäivän liikkumista, ja sähköautoilu on yksi askel kohti puhtaampaa kaupunkia. EuroParkin latausasemat tukevat tätä kehitystä tarjoamalla sähköautoilijoille helpon ja vaivattoman tavan ladata autonsa keskustan alueella. Meille on tärkeää, että voit liikkua ympäristöystävällisesti ja vaivattomasti kaupungin sydämessä.

Kaupunkimme ilmanlaatu ja viihtyvyys ovat meille kaikille tärkeitä. Suosimalla sähköautoja voimme  yhdessä vähentää päästöjä ja edistää kestävää kehitystä. EuroParkin latausasemat ovat osa tätä tärkeää muutosta, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota latauspisteitä Helsingin keskustassa, keskeisillä sijainneilla.