Sähköauton lataus EuroParkissa – Ympäristöystävällinen ja kätevä latausratkaisu

Vihreämmän tulevaisuuden puolesta: Sähköautojen latauspalvelut

Olemme EuroParkilla on sitoutuneet edistämään ympäristöystävällistä liikkumista ja tarjoamme siksi asiakkaillemme moderneja ja helppokäyttöisiä sähköautojen latausasemia. Ymmärrämme, että sähköautoilun kasvava suosio vaatii luotettavia ja saavutettavia latausmahdollisuuksia, ja olemme vastanneet tähän tarpeeseen kehittämällä kattavan latausverkoston. Asiakkaanamme voit nauttia vaivattomasta latauskokemuksesta samalla, kun pysäköit autosi turvallisesti.

Latausasemamme ovat varustettu helppokäyttöisellä teknologialla, joka mahdollistaa sujuvan latauksen. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää pysäköintiaikaasi hyödyksi ja samalla jättää autosi latautumaan parkkihalliimme. Latauspisteillämme on valmiina Type 2- latauskaapelit, joten voit kytkeä latauskaapelin suoraan autoosi. Rekisteröitynä AutoPayn käyttäjänä lataus käynnistyy automaattisesti kytkiessäsi latauskaapelin autoosi ja lataus sammuu, kun otat kaapelin irti autosta. Rekisteröityneen käyttäjän latausmaksu veloitetaan automaattisesti omaan tiliisi lisäämältä maksukortilta.

Asiakaslähtöisyys ja helppokäyttöisyys

Asiakaskokemus on meille EuroParkissa ensiarvoisen tärkeää. Olemme panostaneet latauspalveluidemme käyttäjäystävällisyyteen, jotta jokainen asiakas voi kokea latauksen sujuvaksi ja ongelmattomaksi. Selkeät ohjeistukset ja intuitiiviset latauslaitteet takaavat, että lataaminen onnistuu vaivattomasti, olet sitten ensikertalainen tai kokeneempi sähköautoilija.

Asiakaspalvelumme on aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja varmistamaan, että latauskokemuksesi on mahdollisimman positiivinen.

Yhteistyössä kohti kestävää kehitystä

Kestävä kehitys on yksi perusarvoistamme, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme palveluita, jotka tukevat tätä tavoitetta. Sähköautojen latauspalvelumme ovat osa laajempaa visiotamme, jossa jokainen pysäköintikokemus on askel kohti puhtaampaa ja vihreämpää ympäristöä. Lue lisää Autopay Park & Charge palveluistamme.