Sähköautojen latausverkoston laajentaminen

Latausasemien merkitys sähköautoilun yleistyessä

Sähköautojen yleistyessä myös latausinfrastruktuurin kehittäminen on avainasemassa. Tämän vuoksi olemme sitoutuneet olemaan osana laajemman latausinfran kehittymistä, joka tukee sähköautoilun kasvua ja tekee siitä entistä houkuttelevamman vaihtoehdon.

Latausasemien sijoittelu on suunniteltu huolellisesti, jotta ne palvelevat asiakkaitamme mahdollisimman tehokkaasti. Tällä hetkellä Autopay Park & Charge -latauspisteitä on jo useassa Helsingin keskustan kohteessa, Ruoholahdessa sekä Porvoon Taidetehtaalla. Strategisesti valitut sijainnit takaavat, että latauspisteet ovat siellä, missä ihmiset liikkuvat: ostoskeskusten, toimistotalojen ja muiden keskeisten kohteiden läheisyydessä. Tämä helpottaa sähköautoilijoiden päivittäistä elämää ja edistää vihreämpää tulevaisuutta.

Investoinnit uusiutuvaan energiaan ja teknologiaan

.Autopay Park & Charge -latausasemamme ovat erittäin helppokäyttöisiä. Rekisteröitymällä Autopayn käyttäjäksi voit käyttää myös latauspisteitä sujuvasti ja samalla myös pysäköinnistä tulee entistäkin sujuvampaa, kun pysäköinnin ja latauksen maksu veloitetaan automaattisesti kortiltasi, eikä sinun tarvitse jonottaa maksuautomaateilla tai säätää erilaisten ohjelmien kanssa. Riittää että ajat vapaalle sähköautonlatauspisteelle ja laitat latauspistokkeesta valmiiksi löytyvät Type 2-mallisen laturin autoosi. Osassa kohteitamme kamera tunnistaa autosi ja lataus käynnistyy automaattisesti. Osassa kohteita luet QR-koodin latauspisteeltä ja näin aktivoit oikean latauspisteen. Kun olet lähdössä, irrotat vain latausjohdon autostasi ja latauksen veloitus päättyy automaattisesti.

Pyrimme jatkuvasti päivittämään järjestelmiämme, jotta lataaminen olisi mahdollisimman sujuvaa ja käyttäjäystävällistä. Asiakaspalautteen avulla kehitämme palveluitamme entistä paremmiksi, jotta voimme vastata sähköautoilijoiden tarpeisiin tehokkaasti. Tavoitteenamme on luoda yhtenäinen verkosto, joka palvelee sähköautoilijoita ja tukee siirtymistä kohti puhtaampaa liikennettä.