Sähköautojen latauspalvelu – Autopay Park & Charge

Latausinfrastruktuurin kehitys

Sähköautojen määrän lisäytyessä, myös latausasemien määrän odotetaan kasvavan merkittävästi. Me EuroParkilla haluamme olla edistämässä kattavamman latausinfran kehittymisessä ja siksi olemme lisänneet latauspisteitä jo moniin Helsingin keskustan halleihin ja sen lisäksi Ruoholahteen ja Porvooseen.

Latauspalveluiden integrointi osaksi pysäköintialueita on yksi kehityskohteistamme. Tämä mahdollistaa saumattoman kokemuksen asiakkaillemme, jotka voivat ladata autonsa samalla kun he asioivat kaupungilla tai työssä. Innovatiiviset ratkaisut, kuten Autopay Park & Charge, ovat esimerkkejä palveluista, jotka yhdistävät pysäköinnin ja latauksen.

Sähköautoilun yleistyminen ja palveluiden kehittäminen

Sähköautoilun yleistyessä on tärkeää, että latauspalvelut kehittyvät käsi kädessä käyttäjien tarpeiden kanssa. Me EuroParkilla pyrimme ennakoimaan näitä tarpeita ja kehittämään palveluitamme vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin. Asiakaskokemus on meille avainasemassa, ja siksi panostamme helppokäyttöisiin latausratkaisuihin.

Ennen latauksen aloitusta sinun tulee vain ladata Autopay Park & Charge -sovellus sovelluskaupasta tai rekisteröityä Autopayn käyttäjäksi autopay.io sivustolla. Autopay mahdollistaa sen, että sinun ei tarvitse jonottaa erikseen maksuautomaatille maksaakseni pysäköinnistä, vaan pysäköinti voidaan veloittaa automaattisesti rekisteröimältäsi maksukortilta ajaessasi ulos pysäköintihallista. Tämä sujuvoittaa paitsi latauspalveluidemme käyttöä, myös nopeuttaa ja helpottaa pysäköintiä kokonaisuudessaan.

Vastuullisuus ja kestävä kehitys

Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat keskiössä, kun puhumme sähköautojen latauspalveluiden tulevaisuudesta. Me EuroParkilla sitoudumme ympäristöystävällisiin toimintatapoihin ja pyrimme vähentämään liikenteen päästöjä tarjoamalla kestäviä latausratkaisuja. Sähköautojen latauspalveluiden kehittäminen on osa laajempaa visiotamme, jossa edistämme vihreämpää tulevaisuutta.