Sähköautojen lataus – EuroPark

Sähköautojen lataus EuroParkin pysäköintialueilla

Sähköautojen yleistyessä latausmahdollisuudet ovat tulleet entistä tärkeämmiksi. EuroParkilla ymmärrämme tämän tarpeen ja olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme kattavat latausratkaisut. Jo monilla pysäköintialueillamme on useita latauspisteitä, jotka ovat helposti saavutettavissa. Latauspisteiden käyttö on helppoa ja vaivatonta, joten saat autosi helposti lataukseen pysähdyksesi ajaksi.

Helppokäyttöiset latauspisteet

Olemme panostaneet siihen, että latauspisteidemme käyttö on mahdollisimman helppoa. Selkeät ohjeet ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä takaavat, että lataaminen sujuu mutkattomasti. Sinun tulee vain rekisteröityä etukäteen Autopayn käyttäjäksi joko lataamalla Autopay Park & Charge sovellus tai osoitteessa autopay.io.

Ympäristöystävällinen valinta

Sähköautojen lataaminen EuroParkin pysäköintialueilla on ympäristöystävällinen valinta. Hallinnoimissamme muutamissa kohteissamme käytämme uusiutuvaa energiaa latauspisteissämme, mikä vähentää hiilijalanjälkeäsi. Tämä on osa sitoutumistamme kestävään kehitykseen ja ympäristönsuojeluun.

Valitsemalla sähköauton ja lataamalla sen EuroParkin latauspisteissä, teet osasi ympäristön hyväksi. Haluamme kannustaa asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja ja tarjoamme siihen tarvittavat puitteet.