Pysäköintiratkaisut EuroParkin Autopay-kohteissa: Asiakasystävällistä ja vaivatonta pysäköintiä

Autopay-järjestelmän helppous

Kun puhutaan nykyaikaisesta pysäköinnistä, käyttämämme Autopay-järjestelmä nousee esiin innovatiivisena ratkaisuna, joka tekee pysäköinnistä sujuvaa ja vaivatonta. Autopay on automaattinen kameratunnistusjärjestelmä, joka hyödyntää rekisterikilventunnistusta maksutapahtumien ja sähköauton latauksen yhteydessä. Sinun ei tarvitse huolehtia siis parkkikiekon asettamisesta tai oikean pysäköintiajan valitsemisesta, sillä järjestelmä kirjaa saapumis- ja lähtöajan automaattisesti. Voit maksaa pysäköinnin monipuolisilla maksutavoilla ja rekisteröityessäsi Autopayn käyttäjäksi, maksu veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi, jolloin sinun ei tarvitse jonottaa maksuautomaateille.

Voit siis rekisteröityä palveluun etukäteen, jolloin pysäköintimaksut veloitetaan suoraan liitetystä maksukortista ja voit lisätä tilillesi useamman maksukortin erottelemaan yrityksesi ja yksityiset pysäköinnit. Vaihtoehtoisesti maksu on mahdollista suorittaa myös jälkikäteen verkossa tai maksuautomaatin kautta. Tämä joustavuus ja helppokäyttöisyys ovat avainasemassa, ja haluamme tarjota asiakkaillemme miellyttävän ja huolettoman pysäköintikokemuksen.

Yhteistyökumppaneiden monipuolinen hyöty

Yhteistyökumppanimme, kuten kauppakeskukset, businessparkit ja hotellit, hyötyvät Autopay-järjestelmän tuomasta lisäarvosta. Asiakkaat arvostavat nopeaa ja vaivatonta pysäköintiä, mikä lisää heidän tyytyväisyyttään ja sitoutumistaan yhteistyökumppaneiden palveluihin. Autopay mahdollistaa myös joustavan hinnoittelun ja mahdollisuuden mutkattomiin sopimuspysäköintipalveluihin. Kun pysäköinti sujuu ongelmitta, asiakkaat voivat keskittyä olennaiseen – nauttimaan yhteistyökumppaneiden tarjoamista palveluista.

Pitkäaikainen kokemuksemme ja asiantuntemuksemme pysäköintialalla takaavat, että yhteistyökumppanit saavat käyttöönsä luotettavat ja tehokkaat pysäköintiratkaisut. Autopay-järjestelmän ansiosta pysäköintialueiden hallinnointi on helpompaa ja kustannustehokkaampaa, sillä tarve perinteiselle lipukkeiden tarkastukselle vähenee. Tämä vapauttaa resursseja muihin yhteistyökumppanin liiketoiminnan kehittämisen kannalta tärkeisiin toimintoihin.

Asiakaspalvelu ja turvallisuus

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan asiakkaita kaikissa pysäköintiin liittyvissä kysymyksissä.  Lisäksi turvallisuus on yksi EuroParkin toiminnan kulmakivistä. Autopay-järjestelmä parantaa pysäköintialueiden turvallisuutta, sillä se vähentää käteisen rahan käsittelyä ja mahdollistaa tarkemman seurannan pysäköintialueiden käytöstä. Rekisterikilventunnistus auttaa myös ehkäisemään väärinkäytöksiä ja varmistamaan, että vain valtuutetut ajoneuvot pääsevät pysäköintialueelle. Asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden turvallisuuden varmistaminen on meille ensiarvoisen tärkeää.

Lue lisää Autopay-kohteistamme.