Sujuvaa pysäköintiä kaupungeissa

Pysäköinti vaivattomaksi – näin onnistut

Pysäköinti ruuhkaisessa kaupungin keskustassa voi olla joskus haasteellista, varsinkin jos tietyöt tai ruuhkat yllättävät ja tuntuu siltä, että olet myöhässä aikataulustasi. Me EuroParkilla ymmärrämme, että aika on arvokasta ja siksi haluamme tehdä pysäköinnistä mahdollisimman vaivatonta. Siksi pysäköintikohteemme sijaitsevat kaupunkien solmukohdissa, keskeisten nähtävyyksien, kauppakeskusten, hotellien ja muiden kohteiden välittömässä läheisyydessä. Ensimmäinen askel sujuvaan pysäköintiin on valita oikea pysäköintialue. Mieti, mikä sijainti palvelee parhaiten päiväsi suunnitelmia ja valitse pysäköintipaikka sen mukaan. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, kun olet lähellä määränpäätäsi.

Vältä yleisimmät pysäköintimokat

Pysäköintiin liittyy usein yleisiä virheitä, jotka voivat aiheuttaa päänvaivaa. Yksi yleisimmistä mokista on pysäköidä liian kauas määränpäästä, jolloin paikasta toiseen siirtymiseen menee enemmän aikaa.

Toinen yleinen pysäköintiin liittyvä moka on unohtaa tarkistaa pysäköintiajat ja -maksut. Varmista, että tiedät, kuinka kauan voit pysäköidä valitsemallasi alueella ja mitä se maksaa. EuroParkilla pyrimme tarjoamaan selkeät ja ymmärrettävät pysäköintiehdot, jotta voit pysäköidä huoletta. Jos käytät EasyParkin tai ParkManin sovellusta, muista tarkistaa, että valitset oikean pysäköintialueen. Mikäli olet valinnut sovelluksessa vahingossa väärän alueen, voit saada pysäköintivirhemaksun.

Pysäköintihalleissa on yleensä käytössä aikapohjainen veloitus, jossa pysäköinti maksetaan vasta lähdettäessä joko automaattiin, tai rekisteröityneenä käyttäjänä automaattiveloituksena hallin käyttämän pysäköintijärjestelmän kautta.

EuroParkilla on yli 150 kohdetta ympäri Suomen, joten helpointa pysäköintipaikan löytymiseen on aloittaa tarkistamalla sivuiltamme, missä on sinun määränpäätäsi lähin pysäköintikohde.