Pysäköintipalvelut ja niiden edut

Mukavuutta ja turvallisuutta pysäköinnissä

Kun ajat kaupungilla, vapaan pysäköintipaikan etsiminen voi olla hermoja raastava ja stressaava ajatus. Isoihin ja tilaviin autohalleihin pysäköiminen on miellyttävää ja helppoa – meillä EuroParkilla pysäköintikohteet ovat puomittomia, joten pysäköintihalleihin on vaivatonta ajaa.

Asiakkaanamme nautit myös lisämukavuuksista, kuten sähköautojen latauspisteistä ja kattavista palveluista lähellä pysäköintialueita. EuroParkin pysäköintipalvelut on suunniteltu helpottamaan elämääsi, jotta voit keskittyä olennaiseen – olipa kyseessä sitten työmatka tai vapaa-ajan vietto.

Ympäristöystävälliset pysäköintiratkaisut

Ympäristön huomioiminen on tärkeä osa nykypäivän liiketoimintaa, ja olemme EuroParkilla sitoutuneet tekemään töitä vastuullisuuden eteen. Sähköautojen latauspisteet ovat vain yksi esimerkki siitä, miten haluamme tukea vihreämpää liikkumista.

Vastuulliseen pysäköintiin liittyy myös mm. valaistuksen huomioiminen pysäköintialueilla, sekä lämmitykseen, sähkönkäyttöön ja vedenkulutukseen liittyvät asiat. 

Asiakaspalvelu, joka ylittää odotukset

Asiakastyytyväisyys on meillä EuroParkilla toiminnan ytimessä. Kokenut asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua kaikissa pysäköintiin liittyvissä kysymyksissä. Olipa autosi sitten kadoksissa parkkihallin uumenissa tai haluat lisätietoja pysäköinnin maksutavoista, voit luottaa siihen, että saat meiltä ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua.

Pysäköintikohteissamme on käytössä myös useampia mobiilimaksamiseen liittyviä appejä (Autopay Park & Charge, EasyPark ja ParkMan), jotka tekevät pysäköinnin hallinnasta ja maksamisesta entistä helpompaa. Sovellusten avulla voit tarkistaa pysäköintialueiden sijainnit ja hinnat sekä sekä nähdä pysäköintiin liittyviä tietoja suoraan älypuhelimestasi. Lue lisää Autopay Park & Charge palvelusta.