Pysäköinti ilman lippua ja puomeja: EuroParkin Autopay-kohteet

Vaivatonta pysäköintiä Autopay-järjestelmällä

Käytämme EuroParkilla Autopayta, joka on moderni pysäköintiratkaisu, mikä tekee pysäköinnistä sujuvaa ja helppoa. Voit unohtaa paperiset pysäköintiliput ja puomit, sillä Autopayn ansiosta voit ajaa sisään ja ulos pysäköintialueelta vaivattomasti. Järjestelmä tunnistaa autosi rekisterinumeron sisään- ja ulosajon yhteydessä, ja pysäköintimaksu veloitetaan automaattisesti ilman erillistä toimenpidettä, mikäli olet rekisteröitynyt Autopay käyttäjäksi. Tai voit maksaa Autopay-kohteissa myös muilla monipuolisilla maksutavoilla, kuten maksuautomaattiin, mobiilimaksuna EasyParkin tai Parkmanin sovelluksella, 48h tunnin kuluttua pysäköinnistä Autopay.ion nettisivuhen kautta tai laskulla. Haluamme, että voit keskittyä olennaiseen – olipa kyseessä sitten shoppailupäivä kauppakeskuksessa tai teatteri-ilta – ilman pysäköintiin liittyvää stressiä.

Autopay-järjestelmä on osa EuroParkin sitoutumista asiakaskokemuksen parantamiseen. Pysäköintialueilla ei tarvitse enää jonottaa maksuautomaateille tai huolehtia kadonneista pysäköintilipuista. Kaikki tapahtuu automaattisesti ja turvallisesti, sillä rekisteröityminen Autopayn käyttäjäksi on tehty erittäin helpoksi.

Autopay-kohteet ympäri Suomea

EuroParkin Autopay-palvelu on käytössä useissa kohteissa ympäri Suomea. Yhteistyökumppaneidemme verkosto kattaa monipuolisesti eri toimialoja, mikä mahdollistaa vaivattoman pysäköinnin asiakkaillemme monenlaisissa ympäristöissä ja jo 25 kaupungissa ympäri Suomen. Asiakkaanamme voit olla varma, että pysäköinti on aina helppoa ja vaivatonta, missä tahansa oletkin.

Asiakaslähtöisyys ja teknologinen kehitys

Meillä EuroParkilla toimintamme ytimessä on asiakaslähtöisyys ja halu kehittää pysäköintipalveluita, jotka vastaavat asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Autopay-järjestelmä on esimerkki siitä, miten teknologinen kehitys voi parantaa asiakaskokemusta. Pysäköintialueiden automatisointi ja digitaaliset ratkaisut mahdollistavat nopeamman ja sujuvamman pysäköintiprosessin, joka säästää asiakkaiden aikaa ja vaivaa.

Teknologian hyödyntäminen pysäköintipalveluissa on osa EuroParkin sitoutumista innovaatioihin ja asiakaskokemuksen jatkuvaan parantamiseen. Me EuroParkissa ymmärrämme, että pysäköinti on usein osa suurempaa palvelukokonaisuutta, ja siksi pyrimme varmistamaan, että pysäköinti tukee asiakkaan kokonaisvaltaista elämystä positiivisesti. Autopay-järjestelmän avulla olemme askeleen lähempänä tätä tavoitetta.

Lue lisää pysäköinnistä Autopay-kohteissamme.