Pysäköinnin edelläkävijä – luotettava ja vastuullinen pysäköintioperaattori kumppaniksi

Miksi valita EuroPark pysäköintioperaattoriksi?

Kun etsit pysäköintiin operaattoria, joka on sekä luotettava että vastuullinen, me EuroParkilla olemme apunasi. Meidän asiantuntevan organisaation ja yli 20 vuoden pysäköintialan kokemuksen ansiosta voimme taata sujuvan ja toimivan pysäköintikokemuksen kaiken kokoisissa kohteissa. Pitkäaikainen kokemuksemme pysäköintialalla tarkoittaa, että tunnemme asiakkaidemme tarpeet ja pystymme vastaamaan niihin tehokkaasti ja ammattitaitoisesti.

Kumppaninamme voit aina luottaa siihen, että pysäköinti ja sen operointi kohteessasi hoituu ongelmitta. Motivoitunut henkilökuntamme on valmiina auttamaan kaikissa pysäköintiin liittyvissä kysymyksissä, ja voimme taata sen, että pysäköintialueemme ovat turvallisia, asiakkaalle helppokäyttöisiä ja hyvin ylläpidettyjä. EuroParkin palvelu on asiakaslähtöistä ja me pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme, jotta pysäköintikokemus olisi kaikissa kohteissamme mahdollisimman miellyttävä.

Uuden teknologian hyödyntäminen pysäköinnissä

Haluamme olla pysäköintialan edelläkävijä ja sen vuoksi tarjoamme aina teknologiat ja innovaatiot ovat pysäköintiratkaisuidemme ytimessä. Kehitämme jatkuvasti uusia ratkaisuja, jotka tekevät pysäköinnistä entistäkin helpompaa ja sujuvampaa. Olipa kyseessä sitten mobiilimaksaminen tai automatisoidut pysäköintijärjestelmät, olemme luotettava operaattori ja meillä on kokemusta monenlaisista kohteista ympäri Suomen.

Toimivan teknologian avulla, kuten puomiton pysäköinti, voimme myös taata paremman asiakaskokemuksen. Myös esimerkiksi selkeät opasteet ja erilaiset tekniset ratkaisut auttavat asiakkaita löytämään vapaan pysäköintipaikan nopeasti ja vaivattomasti. Tämä säästää aikaa ja vähentää stressiä, mikä on osa EuroParkin lupausta tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua.

EuroPark yhteistyökumppanina

Teemme tiivistä yhteistyötä eri toimialojen, kuten kauppakeskusten, teattereiden ja hotellien kanssa, joten meillä on paljon kokemusta erilaisista kohteista ja siitä, millainen ratkaisu olisi toimivin kuhunkin kohteeseen.

Yhteistyökumppanimme arvostavat erityisesti sitä, että teemme sen mitä lupaamme ja yhteistyö on sujuvaa kaikilla osa-alueilla. Viimeisimmän asiakastyytyväisyyskyselymme tulokseksi saimme NPS 83, joka kertoo siitä, että asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön kanssamme.

Mikäli sinulla on kohde, johon kaipaisit luotettavaa pysäköinnin operaattoria, ole meihin yhteydessä! Lue lisää palveluistamme kiinteistön omistajille.