Parkkihallit ja sähköautojen lataus: Tulevaisuuden haasteet ja mahdollisuudet

Sähköautojen latausinfrastruktuurin kehitys

Me EuroParkilla haluamme osaltamme olla mukana latausinfran laajentamisessa. Sähköautojen määrän kasvaessa on tärkeää, että latausmahdollisuudet pysäköintitiloissa pysyvät ajan tasalla ja helpottavat sähköautoilijoiden liikkumista. Tämä ei ole pelkästään palvelun parantamista asiakkaillemme, vaan myös askel kohti ympäristöystävällisempää tulevaisuutta.

Latauspisteiden lisääminen parkkihalleihin on yksi keskeisimmistä keinoista tukea sähköautoilun yleistymistä. Tämä edellyttää kuitenkin huolellista suunnittelua ja investointeja, jotta varmistetaan latausasemien riittävyys ja tehokkuus. EuroParkilla pyrimme varmistamaan, että latauspalvelumme ovat helposti saavutettavissa ja käyttäjäystävällisiä.

Ympäristövastuullisuus ja asiakaskokemus

Ympäristövastuullisuus on yksi EuroParkin perusarvoista. Sähköautojen latauspalveluiden kehittäminen on osa laajempaa visiotamme, jossa haluamme tarjota asiakkaillemme paitsi korkeatasoista pysäköintipalvelua, myös edistää kestävää kehitystä. Asiakkaan kokemus on meille tärkeä, ja siksi panostamme siihen, että latausprosessi on mahdollisimman sujuva ja vaivaton. Autopay Park & Charge -latauspalvelu on erittäin helppokäyttöinen ja sujuvoittaa sähköauton latausta. Ennen ensimmäistä latauskertaa sinun tulee vain rekisteröityä Autopayn käyttäjäksi esimerkiksi lataamalla Autopayn appi sovelluskaupasta. Autopayn latauspisteillä on jo valmiina Type 2-latauspistokkeet, joten sinun tulee vain kytkeä latausjohto autoosi kiinni. Osassa kohteistamme järjestelmä tunnistaa rekisteröityneen auton automaattisesti kameratunnistuksen avulla, joten sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin laittaa latausjohto kiinni autoosi. Osassa kohteista aktivoit oikean latauspisteen QR-koodin avulla.

Tutustu latauspalveluihimme tarkemmin täällä.