P-CityForum – yksi halli keskellä kaikkea

Kaupungin sydämessä sijaitseva pysäköintihalli

Kun suunnittelet vierailua Helsingin ytimeen, pysäköinti voi olla yksi ensimmäisistä pohdituttavista asioista. EuroParkilta löytyy useita pysäköintihalleja aivan Helsingin keskustan ytimestä. P-CityForumin pysäköintihalli on keskeisellä sijainnilla olevan tilava parkkihalli, jossa pysäköinti on tehty sujuvaksi puomittomuudella ja auton rekisterinumeron kameratunnistusjärjestelmällä. P-CityForum sijaitsee kätevästi isojen kauppakeskusten solmukohdassa ja parkkihallista on suora pääsy sisäkautta Forumiin, Stockmannille ja Kamppi Helsinki kauppakeskukseen, joten jos etsit kohdetta, josta pääsee helposti kaupungin palveluiden pariin tai vaikka eri kulttuurikohteiden äärelle, palvelee CityForumin pysäköintihalli varmasti tarpeitasi.

Sähköautojen lataus

P-CityForumin pysäköintihallissa on useita sähköautojen latauspisteitä, joten jos kaipaat hybridi- tai sähköautollesi latauspaikkaa, voit laittaa autosi kätevästi lataukseen hallin pistokkeille. Sähköautojen latauspisteet löydät CityForumin alemmalta tasolta alueelta G.

Käyttääksesi latauspalveluita rekisteröidy helposti Autopayn asiakkaaksi osoitteessa Autopay.io tai lataamalla Autopay Park & Charge sovellus sovelluskaupasta.

Työpaikka keskustassa – sopimuspysäköinti auttaa

P-CityForumin keskeinen sijainti auttaa myös monia Helsingin keskustan alueella työssäkäyviä. Pysäköintihalliin on saatavilla myös sopimuspysäköintipaikkoja, jolloin auton voi jättää kätevästi työpäivän ajaksi pysäköintihalliin. Lisätietoja sopimuspysäköinnistä löydät täältä. Sopimuspysäköintipaikan varaus puolestaan onnistuu kätevästi P-CityForumin omalta sivulta, josta näet myös muut ajankohtaiset tiedot.

Muut palvelut

P-CityForumin pysäköintihallista löytyy myös kaksi autopesulaa, joiden kautta onnistuu helposti mm. pesupalvelut, rengaspalvelut, tuulilasityöt, vahaukset ja rengasmyynti. Lisätietoja löydät kohteen sivuilta.