Näistä EuroParkin halleista apua renkaiden vaihtoon tai rengaspaineiden tarkastamiseen

Renkaiden vaihtopalvelut EuroParkin halleissa

Kun ajoneuvosi tarvitsee renkaiden vaihtoa, osasta EuroParkin pysäköintihalleja löydät palveluntarjoajia, jotka auttavat auton erilaisissa huoltotarpeissa. Tarkistuta rengaspaineet, hoida tuulilasityöt, käytä autosi pesussa tai vahauksessa – yhteistyökumppanimme auttavat sinua yleisimmissä autoiluun liittyvissä tarpeissa. Pysäköi autosi halliimme ja käy asioilla, samalla hoidat vaikka renkaiden vaihdon ilman ylimääräistä ajankäyttöä. Ammattitaitoiset yhteistyökumppanimme ovat valmiina palvelemaan sinua, jotta matkasi jatkuu huolletulla autolla.

Palveluita tarjoavat yhteistyökumppanimme

Auton pesu- ja huoltopalveluita löydät Helsingin alueella mm. P-CityForumista, P-Autotalosta, P-Elielistä, P-Kampista, P-Kluuvista, P-Lauttiksesta, P-Ruoholasta, P-Triplasta ja P-WTC:stä. Katso muiden kaupunkien tarkemmat kohdetiedot täältä.

Palveluiden saatavuus vaihtelee eri toimipisteissämme, joten suosittelemme tarkistamaan lähimmän EuroParkin hallin palvelut ja aukioloajat kohteen omilta sivuilta. Näin voit suunnitella pysäköintisi ja mahdolliset huoltotoimenpiteet etukäteen ja varmistaa, että saat tarvitsemasi palvelut juuri silloin, kun sinulle sopii.