Näillä vinkeillä vältät keskustan ruuhkat ja parkkipaikan metsästämisen

Vinkkejä sujuvampaan kaupunkiliikenteeseen

Kaupungin sydämessä liikkuminen voi olla haastavaa, erityisesti ruuhka-aikoina. Me EuroParkilla ymmärrämme, että aikasi on arvokasta, ja siksi haluamme auttaa sinua välttämään turhat ruuhkat. Yksi tehokas keino on suunnitella reittisi etukäteen. Seuraa liikennetiedotteita ja valitse reitti, joka on vähemmän ruuhkainen, vaikka se olisikin hieman pidempi. Monien uusien autojen navigaattoreissa voi olla ominaisuuksia, jotka myös kertovat reaaliaikaisesti mahdollisten ruuhkien muodostumisesta.

Lisäksi, ajoituksella on suuri merkitys. Jos mahdollista pyri välttämään liikkeellä oloa pahimpien ruuhka-aikojen aikana – ajoita asioinnit tai työmatkat niin, että voit lähteä liikenteeseen ennen tai jälkeen ruuhkahuippujen. Tämä pieni muutos päivärytmissä voi säästää sinut monelta päänvaivalta.

Parkkipaikan löytäminen helposti

Kun olet saapunut määränpäähäsi, seuraava haaste on usein parkkipaikan löytäminen. Me EuroParkilla tarjoamme useita pysäköintihalleja ja -alueita keskeisillä paikoilla, ja näin pääset parkkeeraamaan autosi vaivattomasti. Tutustu eri pysäköintivaihtoehtoihimme ja löydä lähin parkkihalli tai -alue EuroParkin pysäköintisivustolta. Valitsemalla keskeisen pysäköintipaikan säästät aikaa ja vaivaa, eikä sinun tarvitse kierrellä kortteleita tai kadunvarsia etsimässä vapaata paikkaa.