Miten löytää lähin pysäköintialue?

Pysäköintialueen etsiminen helpottuu

Kun suunnittelet matkaa kaupungille tai uuteen kohteeseen, pysäköintipaikan löytäminen voi aiheuttaa päänvaivaa. Onneksi nykyaikaiset työkalut ja palvelut tekevät pysäköintialueen etsimisestä vaivatonta. EuroParkin pysäköintikohteet löydät usein kaupunkien suurten palvelukeskittymien ääreltä, kohteitamme on jo yli 150 ympäri Suomen.

Ennen kuin lähdet liikkeelle, kannattaa tutustua reitin varreltasi löytyviin pysäköintikohteisiin verkkosivujemme kautta. Sivuiltamme löydät ajantasaiset tiedot pysäköintialueista, niiden sijainnista ja hinnoittelusta. Näin voit suunnitella reittisi ja pysäköintisi etukäteen, mikä säästää aikaa ja hermoja.

Älykkäät sovellukset apunasi

Älypuhelimet ovat mullistaneet tavan, jolla etsimme tietoa ja palveluita. Autopay Park & Charge mobiilisovelluksen avulla löydät kaikki Autopayta hyödyntävät pysäköintialueemme missä tahansa oletkin. Sovelluksen avulla voit hakea pysäköintialueita lähelläsi jopa maksaa pysäköinnin suoraan puhelimestasi.

Sovelluksen käyttö on intuitiivista: syötä haluamasi kohde tai anna sovelluksen paikantaa sijaintisi, ja saat hetkessä listan lähimmistä pysäköintivaihtoehdoista.

Verkkosivut tarjoavat kattavat tiedot

Nettisivujemme kautta löydät yksityiskohtaiset tiedot pysäköintialueiden sijainnista, aukioloajoista ja hinnoista. Voit myös tutustua erilaisiin pysäköintivaihtoehtoihin, kuten lyhytaikaiseen tai pitkäaikaiseen pysäköintiin, ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Löydät pysäköintikohteet helposti ylävalikosta tai kirjoittamalla hakukenttään toivomasi kohteen tai kaupunginosan nimen, ja saat välittömästi listan lähialueen pysäköintimahdollisuuksista. Lisäksi sivustolla on usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia, jotka auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tiedot nopeasti ja vaivattomasti.

Asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa

Joskus teknologia ei tarjoa vastauksia kaikkiin kysymyksiin, tai saattaa tulla eteen tilanteita, joissa kaipaat henkilökohtaista apua. Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua kaikissa pysäköintiin liittyvissä asioissa. Olipa kyseessä sitten pysäköintialueen löytäminen tai muut pysäköintiin liittyvät kysymykset, ammattitaitoinen henkilökuntamme on tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse.