Meillä pidät autosi lämpimänä talvella ja viileänä kesällä

Optimaalinen pysäköinti jokaiselle vuodenajalle

Me EuroParkilla ymmärrämme, että autosi tarvitsee erilaista suojaa riippuen vuodenajasta. Talven purevassa pakkasessa ja kesän kuumuudessa auton pysäköintiolosuhteet ovat tärkeässä roolissa. Tarjoamme asiakkaillemme pysäköintiratkaisuja, jotka suojaavat autoasi sääolosuhteilta ja pitävät sen turvassa ympäri vuoden.

Monet pysäköintihallimme tarjoavat suojaa niin auringonpaisteelta kuin kovilta pakkasiltakin. Näin autosi viilenee tai tarvittaessa lämpenee ja sulaa samalla kun itset käyt asioillasi.

Turvallisuus ja mukavuus etusijalla

Turvallisuus ja mukavuus ovat avainasemassa, kun puhutaan pysäköintipalveluista. Monet pysäköintialueemme ovat helposti saavutettavissa ja niiltä on sujuva pääsy kaupungin palveluihin. Yhteistyökumppaneidemme, kuten teattereiden ja kauppakeskusten läheisyys, takaa, että pysäköinti on osa sujuvaa asiointikokemusta.

Ympäristöystävälliset pysäköintiratkaisut

Ympäristön huomioiminen on tärkeä osa toimintaamme EuroParkilla. Kehitämme jatkuvasti ympäristöystävällisiä pysäköintiratkaisuja, jotka vähentävät päästöjä ja edistävät kestävää kehitystä. Pysäköintihalleissa, joita itse ylläpidämme, on käytössä esimerkiksi LED-valaistus, joka säästää energiaa ja vähentää hiilijalanjälkeämme.

Asiakkaanamme voit olla varma, että pysäköintisi tukee kestävää kehitystä. Olemme sitoutuneet tarjoamaan palveluita, jotka eivät ainoastaan palvele asiakkaitamme, vaan myös kunnioittavat ympäristöä, näistä esimerkkinä on sähköautojen latauspisteet, joita löytyy osasta kohteistamme. Tämä on osa vastuullista liiketoimintaamme ja sitoutumistamme tulevaisuuden pysäköintiratkaisuihin.

Asiakaspalvelu, johon voit luottaa

Kun valitset EuroParkin, valitset laadukkaan ja asiakaslähtöisen palvelun. Kokenut ja motivoitunut henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua kaikissa pysäköintiin liittyvissä kysymyksissä. Meille on tärkeää, että jokainen asiakaskokemus on positiivinen ja että palvelumme vastaa odotuksiasi. Korkea asiakastyytyväisyys on meille ensisijainen tavoite.

Katso pysäköintikohteemme täältä.