Maanalaisia reittejä pitkin perille – EuroParkin parkkihalleista pääset maanalaisia reittejä pitkin kuivin jaloin ympäri Helsinkiä

Helsingin maanalainen verkosto

Me EuroParkilla ymmärrämme, että Suomen sää voi olla arvaamaton, vuodenajoista riippumatta. Erityisesti sateisina päivinä, talven pakkasissa tai kesän kuumilla helteillä mukavampi liikkuminen tulee ajankohtaiseksi. Monista Helsingin keskustan parkkihallistamme onkin suora yhteys Helsingin laajaan maanalaiseen verkostoon. Voit siirtyä autostasi kuivin jaloin suojaisia reittejä pitkin kaupungin keskeisiin kohteisiin.

Kun pysäköit autosi EuroParkin parkkihalliin, pääset nauttimaan sujuvasta siirtymisestä kaupungin alle. Maanalaiset käytävät yhdistävät parkkihallit muun muassa kauppakeskuksiin, toimistotaloihin ja kulttuurikohteisiin. Tämä tarkoittaa, että voit välttää sään aiheuttamat haitat ja saapua perille mukavasti ja tehokkaasti.

Yhdistä pysäköinti ja päivän suunnitelmat

Kun suunnittelet päivääsi Helsingissä, EuroParkin parkkihallit tarjoavat helpon lähtökohdan. Voit suunnata ostoksille, toimistoon tai vaikkapa teatteriin ilman, että sinun tarvitsee huolehtia sateesta tai lumesta. Me EuroParkilla haluamme, että pysäköinti tukee päiväsi sujuvuutta, ei hidasta sitä.

Valitsemalla esimerkiksi P-CityForumin, P-Elielin tai P-Kampin pysäköintihallin, valitset myös helpon pääsyn Helsingin sydämeen. Tutustu EuroParkin parkkihalleihin ja löydä itsellesi sopivin vaihtoehto.

Maanalaiset reitit – turvallisuutta ja mukavuutta

Maanalaiset reitit eivät ole vain suojaa sääolosuhteilta, vaan ne tarjoavat myös turvallisen tavan liikkua kaupungissa. EuroParkin parkkihalleista pääset kulkemaan valaistuja ja hyvin huollettuja käytäviä pitkin, eikä sinun tarvitse huolehtia liukkaista teistä tai kaupungin ruuhkista. Maanalaiset reitit ovat myös esteettömiä, mikä tekee niistä sopivia kaikille käyttäjille.

Ympäristöystävällinen valinta

Käyttämällä maanalaisia reittejä voit myös vähentää ympäristövaikutuksiasi. Pysäköimällä autosi parkkihalliimme ja kävelemällä maanalaisia reittejä pitkin kohteeseesi, vältät turhaa keskustan ruuhkissa seisomista ja vapaan kadunvarsipaikan metsästystä.

Tutustu Helsingin keskustan pysäköintikohteisiimme täällä.