Lomamatkalle Helsinkiin – mistä löydän pysäköintipaikan autolleni?

Helsingin pysäköintimahdollisuudet

Kun suunnittelet lomamatkaa Helsinkiin autolla, pysäköinti on yksi tärkeimmistä käytännön asioista, jotka on syytä selvittää etukäteen. Helsinki tarjoaa monipuolisia pysäköintivaihtoehtoja, jotka palvelevat niin kaupungin vierailijoita kuin paikallisia asukkaitakin. Me EuroParkilla tarjoamme käteviä ja turvallisia pysäköintiratkaisuja ympäri pääkaupunkia, jotta voit nauttia lomastasi ilman huolta autosi säilytyksestä.

Keskustan alueella pysäköinti on usein maksullista myös kadunvarsilla. EuroParkin tilavat pysäköintihallit tarjoavat sujuvuutta Helsingissä reissaamiseen. Keskeisen sijaintinsa ansiosta pääset pysäköintihalleistamme aina lähellä kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä ja palveluita.

Pysäköinti ja Helsingin nähtävyydet

Helsinki on täynnä mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja tapahtumia, ja sujuva pysäköinti tekee niistä nauttimisen helpoksi. Olipa suunnitelmissasi sitten vierailu Suomenlinnassa, ostoskierros keskusta kivijalkamyymälöissä tai illallinen meren äärellä, voit luottaa siihen, että EuroParkin pysäköintialueet ovat aina lähellä. Meiltä löydät pysäköintipaikan niin Kauppatorin kupeesta, Esplanadin puiston läheisyydestä kuin muualtakin keskustan sykkeestä.

Kun pysäköit autosi EuroParkin hallinnoimalle alueelle, voit olla varma, että se on turvallisessa paikassa lomasi ajan. Voit keskittyä täysillä nauttimaan Helsingin tarjonnasta, kun taas me huolehdimme pysäköinnistä. Tutustu kätevästi sijainteihimme ja palveluihimme verkkosivuillamme, ja valitse sinulle parhaiten sopiva pysäköintipaikka.

Pysäköinti ja tapahtumat

Helsinki on tunnettu vilkkaasta tapahtumatarjonnastaan. Olipa kyseessä sitten konsertti, urheilutapahtuma tai kulttuurifestivaali, pysäköintikohteemme lähellä keskeisiä sijainteja helpottaa saapumistasi tapahtumiin ja sinun ei tarvitse murehtia vapaan pysäköintipaikan löytymisestä.

Me EuroParkilla ymmärrämme, että tapahtumiin osallistuminen on osa elämyksellistä lomaa, ja siksi haluamme tehdä pysäköinnistä mahdollisimman sujuvaa. Olipa kyseessä sitten Olympiastadionin tai Helsingin jäähallin urheilujuhla, ihanat messut Helsingin Messukeskuksessa, teatterielämys Helsingin kaupunginteatterilla tai jokin muu kulttuuritapahtuma, voit luottaa siihen, että pysäköintipaikka löytyy läheltä. Olympiastadionin ja Helsingin jäähallin läheltä löydät esimerkiksi P-Helsingin jäähallin, Helsingin Messukeskuksen pysäköintialue P-Messukeskus on käytössäsi saapuessasi messuille, kaupunginteatterin pihasta puolestaan löydät P-Kaupunginteatterin parkkipaikat ja Linnanmäelle huvittelemaan tullessasi, voit pysäköidä auton P-Linnanmäen pysäköintialueelle.

Pysäköinti ja ostosalueet

Helsingin ostosalueet, kuten Aleksanterinkatu ja keskustan alueet kauppakeskukset, kuten Forum, Stockmann ja Kamppi Helsinki houkuttelevat shoppailijoita niin läheltä kuin kaukaa. Tällöin P-CityForumin pysäköintihalli on ihanteellinen shoppailijalle keskeisen sijaintinsa vuoksi. EuroParkin pysäköintialueet sijaitsevat kätevästi näiden suosittujen ostosalueiden läheisyydessä, joten voit jättää autosi huoletta parkkiin ja keskittyä täysillä päivän ostoksiin.