Kuinka löytää sähköauton latauspiste?

Sähköautojen latausasemien etsiminen

Kun sähköautojen suosio kasvaa, niin kasvaa myös tarve löytää luotettavia latauspisteitä. Monissa pysäköintihalleissamme on tarjolla sähköautojen latauspisteitä helpottamaan sähkö- ja hybridiautoilla liikkumista. Nettisivujemme kautta tai esimerkiksi Autopayn sovelluksen kautta löydät sinulle lähimmät sähköauton latauspisteet. Lisäksi monet sähköautojen valmistajat tarjoavat omia navigointijärjestelmiään, jotka sisältävät tiedot latauspisteistä. Nämä järjestelmät päivittyvät säännöllisesti, jotta kuljettajat voivat luottaa saavansa ajantasaiset tiedot.

Meillä EuroParkilla käyttämämme Autopay Park & Charge latauspisteet ovat toimintavarmoja ja helppokäyttöisiä. Latauksen aloitus onnistuu skannaamalla QR-koodi laitteesta tai osassa kohteistamme järjestelmä tunnistaa auton rekisterinumeron perusteella automaattisesti ja aloittaa latauksen heti kun latauskaapeli on kytketty autoon. Palvelu lopettaa latauksen, kun latauskaapeli irrotetaan autosta. Paikan päältä löytyvät valmiit latauskaapelit helpottavat myös latauskokemusta, kun latauskaapeli tulee vain kytkeä kiinni omaan autoon.

Latauspisteiden käyttöönotto ja maksaminen

Kun olet löytänyt sopivan latauspisteen, on aika siirtyä latauksen pariin. Autopayn latauspisteet on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi, ja niiden käyttöönotto on tehty mahdollisimman helpoksi. Rekisteröityneenä käyttäjä näet sovelluksessa näet reaaliaikaisesti latauksen etenemisen ja voit myös pysäyttää latauksen tarvittaessa.

Myös maksaminen on myös tehty vaivattomaksi, sillä maksu hoituu automaattisesti suoraan sovelluksen kautta.

Latauspisteiden ylläpito ja saatavuus

Laadukkaan latauskokemuksen varmistamiseksi panostamme latauspisteidensä ylläpitoon ja luotettavuuteen. Säännölliset huollot ja tekniset tarkastukset takaavat, että latauspisteet ovat aina valmiina palvelemaan asiakkaita.

Latauspisteiden saatavuus on tärkeä tekijä, ja pyrimme varmistamaan, että latauspisteitä on riittävästi kattamaan kasvavan kysynnän. Uusia latauspisteitä asennetaan jatkuvasti, ja niiden sijainnit valitaan huolellisesti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Vinkkejä sähköauton lataamiseen matkan varrella

Matkustaessasi sähköautolla on hyvä suunnitella lataustauot etukäteen. Tarkista latauspisteiden sijainnit ja aukioloajat ennen matkaa, jotta voit varmistaa sujuvan latauskokemuksen. Pysäköintihalleihimme asennetut latauspisteet sijaitsevat usein suurimpien palveluiden äärellä, joten voit hyödyntää latausaikaa esimerkiksi ostoksilla tai lataamalla autosi työpäiväsi aikana.

On myös suositeltavaa pitää silmällä sähköautosi akun varaustasoa ja ladata autoa ennen kuin akku on täysin tyhjä. Näin varmistat, että löydät latauspisteen ajoissa ja vältät mahdolliset latausjonot.

Lue lisää Autopay Park & Charge -palvelustamme.