Valokuva parkkihallista, jossa on pysäköitynä muutama auto, lähimpänä valkoinen Mercedes-Benz.
Image

Pysäköinnin hallintapalvelut Pay & Park -kohteissa


EuroParkille voit ulkoistaa koko sopimuspysäköinnin hallinnoinnin aina pysäköintipaikkojen myymisestä ja markkinoinnista sopimusten tekemiseen ja laskutukseen. Tällöin kiinteistön sopimuspysäköinnin hallinnointi ei vie henkilöstösi aikaa vaan me hoidamme kaiken puolestasi.
Voit myös hoitaa kiinteistösi sopimus- ja vieraspaikkoja itse Parkkiportaalin avulla tai mahdollistaa väliaikaisten lupien oston alueellesi Verkkoparkin kautta.

Parkkiportaali


1. Sopimuspysäköinnin hallinta

Mikäli haluat itse vuokrata kiinteistösi sopimuspysäköintipaikkoja, on meillä myös ratkaisu tähän – sähköinen, nettipohjainen pysäköintijärjestelmä - Parkkiportaali. Järjestelmän avulla pystyt itsenäisesti hallinnoimaa kiinteistösi yritysten ja asukkaiden pysäköintilupia.

2. Asiakas- tai vieraspaikkojen hallinta

”Asiakkaidemme parkkipaikat vievät alueella luvattomasti pysäköivät.”

”Haluaisimme tarjota asiakkaillemme 1 h maksuttoman pysäköinnin, mutta pitää pysäköintialueen muutoin maksullisena.”

Kuulostaako tutulta? Parkkiportaalia voidaan käyttää maksuttomalla tai maksullisella Pay & Display -pysäköintialueella sen käytön tehostamiseen. Järjestelmä toimii niin, että päätelaitteeseen syötetään asiakkaan ajoneuvon rekisteritunnus, joka tallentuu reaaliaikaisesti pysäköinninvalvontajärjestelmään. Maksullisilla alueilla muut autoilijat voivat maksaa pysäköinnin normaalisti maksuautomaattiin. Kun rekisteritunnus on tallennettu portaaliin, ei erillisiä lupalappuja pysäköintiin enää tarvita vaan pysäköinninvalvoja näkee tiedon järjestelmästä.

Portaalia voit joko itse hallita tai antaa asiakkaan syöttää ajoneuvonsa rekisteritunnuksen järjestelmään. Päätelaite voidaan sijoittaa esim. business parkin vastaanottoon, hotellin kongressipalveluihin, kuntosaliin, lounasravintolaan tai yrityksen eteisaulaan sisätiloihin.

EuroParkin valvomilla alueilla pysäköinninvalvojamme käy alueella säännöllisesti tarkistamassa, että alueesi pysäköintiehtoja noudatetaan. Alueen opasteissa kerrotaan tarkasti, miten asiakkaana alueella toimitaan.

Verkkoparkki

EuroParkin Verkkoparkki-palvelun kautta voidaan hoitaa kiinteistön, business parkin tai yrityksen väliaikaiset pysäköintilupa-asiat kätevästi verkossa. Jokainen voi itse ostaa pysäköintiluvan tarpeensa mukaan esimerkiksi omat loma-ajat huomioiden.

Osto-oikeus voidaan määritellä joko kaikkien saataville tai rajoittaa oikeuksia ostokoodeilla. Käytännössä osto-oikeuksien rajoittaminen tarkoittaa sitä, että ostokoodit jaetaan kiinteistössä toimivien yritysten ja niiden henkilökunnan käyttöön. Verkosta ostettavien väliaikaisten pysäköintilupien kestot voidaan sopia kohdekohtaisesti. Lue lisää Verkkoparkista »

Kiinnostuitko?

Myyntimme palvelee mielellään pysäköintiasioissa.

Ota yhteyttä