Valokuva parkkihallista, jossa on pysäköitynä muutama auto, lähimpänä valkoinen Mercedes-Benz.
Image

Tehokasta sopimus- ja vieraspaikkojen hallintaa


EuroParkilla on tarjota kiinteistösi sopimuspysäköinnin sekä asiakas- ja vieraspaikkojen hallintaan erilaisia ratkaisuja, jotka sopivat sekä maksullisiin että maksuttomiin pysäköintialueisiin. Takaamme, että kaikki osapuolet ovat ratkaisuihimme tyytyväisiä niin omistajat kuin vuokralaisetkin.

Asiakas- tai vieraspaikkojen hallintapalvelut

EuroParkille voit ulkoistaa koko sopimuspysäköinnin hallinnoinnin aina pysäköintipaikkojen myymisestä ja markkinoinnista sopimusten tekemiseen ja laskutukseen. Tällöin kiinteistön sopimuspysäköinnin hallinnointi ei vie henkilöstösi aikaa vaan me hoidamme kaiken puolestasi.

Jos kuitenkin haluat itse vuokrata kiinteistösi sopimuspysäköintipaikkoja, on meillä myös ratkaisu tähän – sähköinen, nettipohjainen pysäköintijärjestelmä - Parkkiportaali. Järjestelmän avulla pystyt itsenäisesti hallinnoimaa kiinteistösi yritysten ja asukkaiden pysäköintilupia.


Sopimuspysäköinnin hallintapalvelut

"Asiakkaidemme parkkipaikat vievät alueella luvattomasti pysäköivät."
"Haluaisimme tarjota asiakkaillemme 1 h maksuttoman pysäköinnin, mutta pitää pysäköintialueen muutoin maksullisena."

Kuulostaako tutulta? Parkkiportaalia voidaan käyttää maksuttomalla tai EuroParkin maksullisella pysäköintialueella sen käytön tehostamiseen. Järjestelmä toimii niin, että päätelaitteeseen syötetään asiakkaan ajoneuvon rekisteritunnus, joka tallentuu reaaliaikaisesti EuroParkin pysäköinninvalvontajärjestelmään. Maksullisilla alueilla muut autoilijat voivat maksaa pysäköinnin normaalisti maksuautomaattiin tai mobiilisti. Kun asiakkaan rekisteritunnus on tallennettu portaaliin, ei erillisiä lupalappuja pysäköintiin enää tarvita vaan pysäköinninvalvoja näkee tiedon järjestelmästämme.

Portaalia voit joko itse hallita tai antaa asiakkaan syöttää ajoneuvonsa rekisteritunnuksen järjestelmään. Päätelaite voidaan sijoittaa esimerkiksi bisnesparkin vastaanottoon, hotellin kongressipalveluihin, kuntosaliin, lounasravintolaan tai yrityksen eteisaulaan sisätiloihin.

EuroParkin pysäköinninvalvoja käy alueella säännöllisesti tarkistamassa, että alueesi pysäköintiehtoja noudatetaan. Alueen opasteissa kerrotaan tarkasti, miten asiakkaana alueella toimitaan.


Ota yhteyttä

Myyntimme palvelee mielellään pysäköintiasioissa: myynti(at)europark.fi