Kestävät liikennemuodot: Monimuotoiset vaihtoehdot vastuulliseen matkustamiseen

Vastuullinen matkustaminen ja sen merkitys

Ympäristötietoisuus on kasvanut merkittävästi viime vuosina, ja vastuullinen matkustaminen on noussut yhdeksi keskeiseksi teemaksi. Me EuroParkilla ymmärrämme, että liikkumisen kestävyys on tärkeä osa vastuullista elämäntapaa. Kestävät liikennemuodot vähentävät päästöjä ja kulutusta, mikä on elintärkeää ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Uusiutuvat energialähteet liikenteessä

Uusiutuvien energialähteiden käyttö liikenteessä on yksi tärkeimmistä keinoista vähentää hiilijalanjälkeä. Sähköautojen ja hybridiajoneuvojen suosio kasvaa jatkuvasti, ja ne tarjoavat vähäpäästöisen vaihtoehdon perinteisille polttomoottoriautoille. Osassa EuroParkin pysäköintihalleja on otettu huomioon myös sähköautoilijat – kohteissa on runsas määrä latausasemia, joten sähköauton saa vaivattomasti ladattua samalla kun käyt asioillasi. Näin auto on ladattu valmiiksi, kun on aika jatkaa matkaa.

Myös biopolttoaineet ovat toinen esimerkki uusiutuvista energialähteistä, jotka voivat korvata fossiilisia polttoaineita. Ne tuotetaan uusiutuvista raaka-aineista, kuten kasveista ja jätteistä, ja niiden käyttö vähentää merkittävästi liikenteen päästöjä.

Keskeiset sijainnit

EuroParkin pysäköintikohteet sijaitsevat keskeisillä sijainneilla kaupunkien palveluiden läheisyydessä. Valitsemalla pysäköintipaikan läheltä määränpäätäsi teet kohteessa liikkumisesta helppoa. Tilavat pysäköintihallimme tarjoavat vapaita pysäköintipaikkoja, joten voit huoletta ajaa sisään ilman että joudut etsimään tyhjää pysäköintiruutua kadunvarsipaikoilta. Näin vähennät myös turhien päästöjen muodostumista kaupunkien ruuhkissa.

Lisätietoja pysäköintipalveluistamme löydät täältä.