Perhe Helsingin keskustassa parkkihallissa

Helpompaa pysäköintiä Helsingissä – tilavat parkkihallit tekevät kaupungissa vierailusta miellyttävän

Vinkkejä sujuvaan pysäköintiin Helsingin sydämessä

Pysäköiminen vilkkaan kaupungin keskustassa voi aiheuttaa pientä stressiä vapaan parkkipaikan löytymisen suhteen, varsinkin talvikeleillä, kun kadunvarsipaikoilla voi olla isojakin lumikinoksia ja jäätä. Helppo ja nopea pysäköinti on avainasemassa viihtyisään kaupunkikokemukseen. Helsingin keskustan vilinässä tilavat parkkihallit tarjoavat juuri sen – sujuvan pääsyn kaupungin sykkeeseen ilman pysäköintihuolia.

Kun suuntaat Helsingin keskustaan, kannattaa hyödyntää EuroParkin parkkihalleja, jotka sijaitsevat strategisesti lähellä suosittuja ostosalueita, nähtävyyksiä ja muita kulttuurikohteita. Valitsemalla parkkihallin, joka sijaitsee lähellä määränpäätäsi, säästät aikaa ja vaivaa, ja pääset nauttimaan Helsingin tarjonnasta täysin rinnoin. Eikä sinun tarvitse turhaan viettää aikaa kaupungin ruuhkissa vapaata parkkipaikkaa etsiessäsi.

Helsingin keskustan tilavat pysäköintikohteet erinomaisella sijainnilla

P-CityForumin parkkihalli on erittäin tilava parkkihalli Helsingin keskustassa. CityForumin pysäköintihallista pääset suoraan helposti suuriin kauppakeskuksiin Forumiin, Stockmannille ja Kampin kauppakeskukseen. P-CityForum on monipuolinen halli myös suunnatessasi muualle Helsingin keskustan alueelle, sillä jalankulun uloskäyntejä on runsaasti ympäri kaupunkia. P-CityForumin alemmasta kerroksesta löydät runsaasti sähköauton latauspisteitä, joten jos sinulla on hybridi- tai täyssähköauto, voit ladata autosi kätevästi kaupunkivierailusi aikana.

P-Kluuvin pysäköintihallin sijainti on eriomainen esimerkiksi silloin kun haluat pysäköidä lähellä Helsingin Tuomiokirkkoa ja Senaatintoria. P-Kluuvista pääset myös suoraan Kluuvin kauppakeskukseen tai Aleksanterinkadulle, josta löytyy paljon palveluita, kuten lähellä sijaitsevia hotelleja, ravintoloita ja kivijalkamyymälöitä. P-Kluuvin alimmasta kerroksesta löydät myös sähköautojen latauspisteet.

P-Elielin pysäköintihalli puolestaan sijaitsee erinomaisella sijainnilla lähellä Rautatieasemaa, Helsingin keskustakirjasto Oodia, Musiikkitaloa ja Kiasmaa. Myös P-Elielistä löydät sähköautojen latauspisteitä.

Lisäksi Helsingin keskustan alueelta löytyy monia muita erinomaisia pysäköintihalleja ja -alueita, tarkemmat tiedot kaikista EuroParkin pysäköintikohteista löydät nettisivuiltamme.

Laadukkaat pysäköintipalvelumme takaavat, että voit jättää autosi huoletta parkkiin ja keskittyä olennaiseen – olipa kyseessä sitten työmatka, shoppailupäivä tai kulttuurielämykseen osallistuminen yhdessä lähimmäistesi kanssa.

Ympäristöystävällinen pysäköinti

Ympäristön huomioiminen on tärkeä osa nykyaikaista liiketoimintaa. Me EuroParkilla olemme sitoutuneet tarjoamaan ympäristöystävällisiä pysäköintiratkaisuja. Käytämme esimerkiksi energiatehokasta valaistusta ja pyrimme minimoimaan toimintamme ympäristövaikutukset mm. kiinnittämällä huomiota pysäköintialueiden lämmitykseen, sähkön käyttöön sekä vedenkulutukseen. Tavoitteenamme onkin hiilineutraali liiketoiminta vuoteen 2030 mennessä.

Valitsemalla EuroParkin pysäköintihallit Helsingin keskustassa, tuet vastuullista yritystoimintaa. Samalla sinulla on mahdollisuus tukea Helsingin keskustan kivijalkamyymälöitä ja kaupungin palveluiden säilymistä ja nauttia Helsingin tarjoamista elämyksistä ja upeista nähtävyyksistä.

Sähköauton lataus EuroPark