EuroParkin Autopay-kohteissa pysäköit helposti ja sujuvasti

Pysäköinti uudella aikakaudella

Me EuroParkilla ymmärrämme, että sujuva pysäköintikokemus on tärkeä osa jokapäiväistä liikkumista. Kamerapohjainen Autopay-järjestelmämme ja puomittomat pysäköintihallimme on suunniteltu tekemään pysäköinnistä vaivatonta ja nopeaa. Kun saavut kohteeseemme, kamera rekisteröi autosi rekisterinumeron, ja voit siirtyä suoraan asioillesi ilman, että tarvitset erillistä pysäköintilippua.

Kun olet valmis lähtemään, voit maksaa pysäköintisi joko maksuautomaatilla tai mikäli rekisteröidyt Autopayn käyttäjäksi ja lisäät maksukorttisi Autopayn tiliisi, voit ajaa suoraan ulos ilman viivästyksiä ja kameratunnistus lopettaa automaattisesti pysäköintisi. Tämä tarkoittaa sujuvampaa pysäköintikokemusta ja yhtä huolta vähemmän päivässäsi.

Maksaminen on vaivatonta

Maksaminen Autopay-järjestelmässä on tehty erittäin helpoksi. Voit liittää maksukorttisi Autopay-tiliisi, jolloin pysäköintimaksut veloitetaan automaattisesti. Voit myös käyttää verkkopalveluamme ja maksaa pysäköinnin 48h pysäköinnin päättymisestä Autopay.io sivuston kautta. Lisätietoja Autopay-järjestelmästä ja sen käytöstä löydät täältä.

Asiakaspalvelu on valmiina auttamaan

Me EuroParkilla olemme ylpeitä korkeatasoisesta asiakaspalvelustamme. Jos sinulla on kysyttävää Autopay-järjestelmästä tai tarvitset apua pysäköinnin suhteen, asiantunteva henkilökuntamme on valmiina auttamaan. Asiakaspalvelumme tavoitat osassa kohteitamme helposti paikan päällä tai puhelimitse.

Ympäristöystävällinen pysäköinti

Autopay-järjestelmämme ei ole vain käyttäjäystävällinen, vaan myös ympäristöystävällinen. Digitaalinen prosessi vähentää paperikuitin tarvetta.

Me EuroParkilla olemme sitoutuneet kehittämään asiakasystävällisiä pysäköintiratkaisuja. Autopay-järjestelmä on osa tätä sitoumusta, ja se auttaa meitä tarjoamaan asiakkaillemme sujuvan pysäköintikokemuksen.