Autopay Park & Charge -sovellus: Näin se toimii

Mikä on Autopay Park & Charge?

Autopay Park & Charge on EuroParkin tarjoama innovatiivinen sovellus, joka tekee pysäköinnistä ja sähköautojen lataamisesta sujuvaa ja vaivatonta. Sovelluksen avulla voit hallita pysäköintiaikaa ja latausprosessia älypuhelimellasi, ilman tarvetta fyysisille lipuille tai kolikoille. Tämä digitaalinen ratkaisu on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisten kuljettajien tarpeita, tarjoten helpon tavan pysäköidä ja ladata autoa EuroParkin pysäköintialueilla.

Käyttäjäystävällinen sovellus mahdollistaa pysäköintimaksujen automaattisen veloituksen ja sähköautojen latauspisteiden reaaliaikaisen seurannan. EuroParkin sitoutuminen asiakaskokemuksen parantamiseen näkyy tässä modernissa sovelluksessa, joka tekee pysäköinnistä ja lataamisesta yksinkertaista ja huolehtii samalla ympäristöstä.

Kuinka Autopay Park & Charge toimii?

Autopay Park & Charge -sovelluksen käyttöönotto on helppoa. Lataa sovellus älypuhelimeesi, rekisteröidy käyttäjäksi ja lisää maksutietosi. Kun saavut EuroParkin pysäköintialueelle, sovellus tunnistaa autosi rekisterinumeron ja aloittaa pysäköintiajan seurannan automaattisesti. Pysäköinnin päättyessä sovellus lopettaa ajan seurannan ja veloittaa maksun liitetystä maksukortista. Ei enää jonottamista automaatille tai huolta kadonneista pysäköintilipuista.

Edut Autopay Park & Charge -käyttäjille

Autopay Park & Charge -sovelluksen käyttäjät nauttivat monista eduista. Sovellus säästää aikaa ja vaivaa, sillä se poistaa tarpeen etsiä kolikoita tai jonottaa maksuautomaateilla. Lisäksi se tarjoaa mielenrauhaa, kun tiedät, että pysäköintimaksut hoidetaan automaattisesti ja että voit milloin tahansa tarkistaa pysäköintiaikasi sovelluksesta.

Sähköautoilijoille sovellus tuo lisäarvoa tarjoamalla helpon pääsyn latauspalveluihin. Voit helposti löytää vapaat latauspisteet ja hallita latausta etänä, mikä tekee sähköauton käytöstä entistä mukavampaa. EuroParkin asiakkaana voit myös olla varma, että käytössäsi on aina uusinta teknologiaa ja että pysäköintipalvelut ovat luotettavia ja turvallisia.

Lue lisää Autopay Park & Charge -palvelustamme.