Autopay – Park & Charge -sovellus: Pysäköi ja lataa autosi helposti

Mobiilisovelluksen mukavuus pysäköinnissä

EuroParkin monissa pysäköintihalleissa on käytössä kamerapohjainen Autopay-järjestelmä. Autopayn avulla pysäköimisen maksaminen ja sähköauton lataus sujuvat mutkattomasti, ilman tarvetta fyysisille lipuille tai kolikoille. Sinun tarvitsee vain rekisteröidä ajoneuvosi sovellukseen tai Autopay.io nettisivun kautta, ja pysäköintimaksut hoituvat sen jälkeen automaattisesti. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, ja mahdollistaa sujuvan siirtymisen parkkipaikalta kohti päivän muita toimia.

Autopayn mobiilisovellus on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, jotta jokainen asiakas voi käyttää sitä vaivattomasti. Sovelluksesta ei tarvitse käynnistää tai lopettaa pysäköintiä, vaan pysäköintihallin kameratunnistuksen ansiosta, pysäköintiaika kirjautuu automaattisesti oikein. Lisäksi sovellukseen on mahdollista liittää useampi maksukortti tai rekisterinumero, jotta esimerkiksi työajot on helppo erotella omista henkilökohtaisista ajoista.

Uuden teknologian hyödyntäminen pysäköintipalveluissa

Haluamme EuroParkilla olla aina eturintamassa, kun puhutaan uuden teknologian hyödyntämisestä pysäköintipalveluissa. Innovatiiviset ratkaisut, kuten mobiilisovelluksemme, ovat osoitus sitoutumisestamme asiakaskokemuksen parantamiseen. Teknologia mahdollistaa nopeammat ja turvallisemmat pysäköintitapahtumat, mikä on tärkeää kaikenlaisissa tilanteissa. Automaattinen maksujärjestelmä vähentää virheiden mahdollisuutta ja nopeuttaa koko pysäköintiprosessia, mikä tekee meistä luotettavan kumppanin niin asiakkaille kuin yhteistyökumppaneillekin.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja pysäköintiratkaisujamme vastaamaan nykypäivän tarpeita. Autopayn mobiilisovellus sekä sen lisäksi halleissamme toimivat EasyParkin ja Parkmanin sovellukset ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miten olemme ottaneet digitaalisen kehityksen osaksi palveluitamme. Tämä kehitys ei pysähdy tähän, vaan jatkamme uusien toimintojen ja palveluiden kehittämistä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme entistäkin parempia pysäköintikokemuksia. Me EuroParkilla uskomme, että pysäköinnin tulee olla helppoa ja vaivatonta, ja teknologia on avainasemassa tämän tavoitteen saavuttamisessa.

Asiakaslähtöisyys ja joustavuus pysäköintipalveluissa

Asiakaslähtöisyys on EuroParkin toiminnan ytimessä. Ymmärrämme, että jokainen asiakas on yksilöllinen, ja siksi pyrimme tarjoamaan monipuolisia pysäköintiratkaisuja, jotka vastaavat kunkin asiakkaan tarpeita. Meidän joustavuutemme näkyy kaikessa toiminnassamme, aina asiakaspalvelusta sovelluksen käytettävyyteen. Asiakkaanamme voit aina luottaa siihen, että saat apua ja tukea, olipa kyseessä sitten pysäköintiin liittyvä kysymys tai tekninen ongelma.

Lue lisää Autopay Park & Charge -palvelustamme.