Autopay-kohteet: eri vaihtoehdot pysäköintimaksun maksamiseen

Helpompaa pysäköintiä teknologian avulla

Haluamme EuroParkilla olla aina eturintamassa, kun puhutaan pysäköintialan innovaatioista. Käyttämämme nykyaikainen kameratunnistukseen pohjautuva Autopay-järjestelmä mahdollistaa saumattoman ja mutkattoman pysäköintikokemuksen, jossa perinteiset lipukkeet ja kolikot ovat historiaa. Autopaytä käyttävissä halleissamme asiakkaat voivat nauttia pysäköinnistä ilman huolta parkkiajan yllättävästä päättymisestä tai jonottamisesta maksuautomaatille. Mikäli olet rekisteröitynyt Autopayhyn, veloitetaan pysäköintiajan maksu suoraan valitsemaltasi maksukortilta.

Automaattinen kameratunnistusjärjestelmämme tunnistaa ajoneuvon rekisterinumeron saapuessasi ja poistuessasi parkkihallista. Ja mikäli olet rekisteröitynyt Autopayn käyttäjä, tarkoittaa tämä, että pysäköintimaksu veloitetaan suoraan valitsemaltasi maksukortilta ilman erillistä toimenpidettä.

Monipuoliset maksuvaihtoehdot jokaiseen tarpeeseen

Tarjoamme myös useita eri maksuvaihtoehtoja, jotka vastaavat nykypäivän kuluttajien odotuksia. Voit valita maksutavaksi esimerkiksi mobiilimaksamisen, joka on helppo ja nopea tapa suorittaa pysäköintimaksu älypuhelimen kautta. Mobiilimaksaminen on turvallinen valinta, sillä se vähentää fyysisen kontaktin tarvetta ja mahdollistaa maksun suorittamisen missä ja milloin vain. Mobiilimaksutapoina löydät EasyParkin ja Parkmanin mobiilimaksamiseen tarkoitetut apit.

Lisäksi tarjoamme perinteisiä maksutapoja, kuten maksuautomaatteja, joissa voi maksaa kortilla. Voit maksaa pysäköinnin myös 48 h tunnin sisällä EuroParkin nettisivujen kautta tai laskulla.

Yhteistyökumppaneiden tarjoamat edut

Monet kauppakeskukset tarjoavat myös asiakkailleen pysäköintietuja, esimerkiksi ensimmäisen tunnin maksuttoman pysäköinnin. Ajankohtaiset edut kannattaa tarkistaa aina kauppakeskuksen omilta sivuilta.

Asiakaspalvelu aina valmiina auttamaan

EuroParkin kokenut ja omistautunut henkilökunta on aina valmiina auttamaan sinua pysäköintiin liittyvissä kysymyksissä. Olipa kyseessä Autopay appin käyttö tai erityistilanteet, asiakaspalvelumme tarjoaa nopeaa ja ystävällistä palvelua. Asiakkaan tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja pyrimme varmistamaan, että jokainen pysäköintikokemus on ongelmaton ja sujuva.

Lue lisää pysäköinnistä Autopay-kohteissamme.