Autopaikka läheltä työpaikkaa tai kotia? Tutustu EuroParkin sopimuspysäköintivaihtoehtoihin

Sopimuspysäköinti – mukavuutta arkeen

EuroPark tarjoaa asiakkailleen sopimuspysäköintiä, joka tekee arjesta sujuvampaa. Olipa kyseessä sitten työpaikan lähellä oleva pysäköinti tai kotisi vieressä sijaitseva parkkipaikka, meiltä löydät juuri sinulle sopivan ratkaisun. Sopimuspysäköinti tarkoittaa, että voit pysäköidä autosi valitsemaasi pysäköintikohteeseen ilman jatkuvaa parkkipaikan etsimistä ja aikarajojen huolehtimista. Tämä säästää aikaa ja hermoja, erityisesti kiireisinä aamuina tai pitkän työpäivän päätteeksi.

Me tiedämme, että jokaisen tarpeet ovat yksilölliset ja elämäntilanteet voivat muuttua. Siksi tarjoamme erilaisia sopimuspysäköintivaihtoehtoja, esimerkiksi pelkkää yöpysäköintiä tarvitsevalla löytyy meiltä yöpysäköintimahdollisuus, jota on tarjolla osassa pysäköintikohteitamme aikavälillä ma–pe kello 16–9 sekä la–su 24 h kiinteällä kuukausimaksulla. Yöpysäköinti on mahdollista seuraavissa Autopay-kohteissamme: P-Autotalo, P-CityForum, P-Eliel, P-Kamppi ja P-Kluuvi. Tarkistathan ajantasaiset yöpysäköinnin tiedot pysäköintikohteen omalta sivulta.

Sopimuspysäköinnin minimikesto on vain kaksi kuukautta, voit siis käyttää sopimuspysäköintipaikkaa joustavasti omien tarpeidesi mukaan.

Asiakaskokemus ja lisäpalvelut

Asiakaskokemus on meille EuroParkilla ensiarvoisen tärkeää. Tämän vuoksi kehitämme jatkuvasti palveluitamme ja pysäköintiratkaisujamme. Esimerkiksi osassa kohteitamme tarjoamme lisäpalveluita, kuten auton pesun, sähkö- ja hybridiautojen latauspisteet, sateenvarjon lainauksen tai yhteiskäyttöauton vuokrauksen. Sopimuspysäköintiasiakkaana pääset helposti käyttämään tarvitsemiasi lisäpalveluita käyttämässäsi sopimuspysäköintikohteessa.

Tutustu kohteidemme ajantasaisiin lisäpalveluihin ja löydä juuri sinulle sopiva pysäköintikohde laajasta valikoimastamme.

Luotettava palveluiden tarjoaja

EuroPark on tunnettu luotettavuudestaan pysäköintipalveluiden alalla. Olemme palvelleet asiakkaitamme jo vuodesta 1998, ja vuosien varrella olemme kehittäneet merkittävää asiantuntemusta pysäköintialalla. Asiakkaanamme voit aina luottaa siihen, että pysäköintisi on turvallista. Pitkä kokemuksemme pysäköintialalta takaa sen, että pysäköintikokemuksesi on sujuva, olitpa sitten liikkeellä työn, asioinnin tai vapaa-ajan merkeissä.