Autolla sujuvasti Helsinki-Vantaan lentokentälle

Mikäli etsit edullista pysäköintivaihtoehtoa Helsinki-Vantaan lentokentän alueelta, tarjoaa EuroParkin P-HOTT-pysäköintitalo juurikin sitä.  Voit pysäköidä P-HOTTiin niin lyhytaikaisesti kuin pitkäaikaisesti pysäköinnin tarpeidesi mukaan.

Pitkäaikainen pysäköinti on kätevä vaihtoehto, jos olet itse lähdössä matkalle. Pysäköintialueemme ovat turvallisia ja hyvin valaistuja, joten voit jättää autosi huoletta. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset hinnat, jotka tekevät pysäköinnistä edullista ja vaivatonta. Viikon pysäköinti P-HOTTissa maksaa vain 40 € ja 2 viikkoa vain 61 €. P-HOTT pysäköintitalosta kävelet Helsinki-Vantaan terminaalille noin 15 minuutissa.

Jos sinulla ja matkaseurueella on paljon tavaraa, voi auton kuljettaja jättää painavat laukut ja kanssamatkustajat suoraan terminaalille ja ajaa sen jälkeen auton parkkihalliin. Näin painavia laukkuja ei tarvitse kuljettaa pitkiä matkoja kantaen tai vetäen.

P-HOTTissa käytössä on monipuoliset maksuvaihtoehdot. Voit maksaa pysäköinnin automaatille, mobiilimaksuilla tai automaattisesti rekisteröitymällä Autopayn käyttäjäksi.

Vinkkejä sujuvaan pysäköintiin

Jotta pysäköintikokemuksesi olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme seuraavia vinkkejä:

  • Saavu paikalle hyvissä ajoin ennen lentoa, varsinkin kesälomasesongin aikaan
  • Jos sinulla on paljon tavaraa, voit viedä laukut ja muun matkaseurueen ensin kentälle ja sen jälkeen itse ajaa pysäköimään autosi.
  • Valitse itsellesi sopivin maksutapa pysäköinnin eri vaihtoehdoista.