Yleiset arvontojen säännöt 

Alta löydät EuroPark Finlandin järjestämän karkauspäivän arvonnan viralliset säännöt. Osallistu arvontaan EuroPark Finlandin Instagram-tilillä 27.-19.2.2024. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä. 

EuroPark Finland Oy, y-tunnus 1544350-9, PL 336, 00101 Helsinki (jäljempänä ”Järjestäjä”). 

Kuka voi osallistua arvontaan?

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien yrityksen työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyiden kanssa. 

Osallistuminen tapahtuu EuroPark Finlandin Instagram-tilillä. Arvontaan osallistuminen ei edellytä ostamista. 

Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti, osallistujaa epäillään vilpistä tai hän toimii muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. 

Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot. 

Miten arvontaan osallistutaan?

Arvontaan voi EuroPark Finlandin Instagram-tilillä seuraamalla EuroPark Finlandin Instagram-tiliä, kommentoimalla arvontajulkaisuun kumman lahjakortin mieluummin haluaisi voittaa (50 € Marimekkoon vai 50 € Kulta-Aikaan) sekä tägäämällä ystävän, jonka kannattaisi osallistua arvontaan myös.

Palkinnot

Voittajalle ilmoitetaan voitosta Instagramin yksityisviestillä arvonnan päättymisen jälkeen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa, voidaan tilalle valita uusi voittaja. Käyttämätöntä palkintoa ei korvata eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Voittajan tulee noutaa voittamansa lahjakortti Kamppi Helsingistä 30.3.2024 mennessä. Tarkemmat ohjeet lahjakortin noutamiseen kerrotaan voittajille yksityisviestillä. Mikäli voittaja ei käytä lahjakortteja niiden voimassaoloaikana katsotaan palkinto käyttämättömäksi. Järjestäjä vastaa palkintojen arpajaisveroista. 

Osallistumalla arvontaan osallistuja antaa Järjestäjälle luvan käyttää arvonnan voittajan etunimeä Järjestäjän (verkkosivuilla, lehdessä, eri medioissa) ilman erillistä suostumusta tai korvausta. 

Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä käsittelee osallistujien henkilötietoja vain arpajaispalkintojen luovuttamiseen. 

Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.  

Palkinnon voittaja vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. 

Järjestäjä vastaa mahdollisesta arpajaisverosta. 

Muut ehdot

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden tehdä arvontaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan. 

Arvonta ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, tukema, ylläpitämä eikä hallinnoima. Osallistujat sitoutuvat kuitenkin noudattamaan paitsi arvonnan sääntöjä myös kyseisen somekanavan käyttöehtoja. Osallistujat vapauttavat Facebookin ja Instagramin kaikista kampanjaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.