Vältä jonot automaatilla ja maksa pysäköinti automaattiveloituksella!

Meille europarkkilaisille on tärkeää, että asiakkaamme saavat turvallisen kokemuksen pysäköidessään halleissamme. Näin pandemian aikana yksi turvallisuustekijä on se, ettei asioidessaan kaupoissa tai pysäköintikohteessa tarvitse koskea mihinkään ylimääräiseen. Pysäköinnin maksaminen hoituukin Autopay-kohteissamme turvallisesti ja kätevästi automaattiveloituksena. Kun automaattiveloitus on käytössä, ajat vain sisään halliin, käyt rauhassa asioilla ja ajat hallista ulos.

Rekisteröidy nyt ja voita lahjakortti (arvo 50 €)

EuroPark suosittelee automaattiveloituksen käyttöönottoa rekisteröitymällä Autopay-käyttäjäksi. Automaattiveloitus toimii kaikissa EuroParkin Autopay-kohteissa. Voit rekisteröityä käyttäjäksi

Turhia appeja ei tarvitse ladata puhelimeen vaan Autopay-palvelu toimii nettiselaimella. Kuitit saat Autopay-profiilistasi: www.autopay.io.

Rekisteröityminen netissä

Mielestämme vaivattomin tapa hoitaa rekisteröinti on tehdä se osoitteessa www.autopay.io/signup. Vaikka rekisteröitymisen voi tehdä paikan päällä ennen ulosajoa kohteesta, suosittelemme rekisteröitymistä kaikessa rauhassa kotona ennen asioille lähtöä ja halliin sisäänajoa.

Kun lisäät Autopay-palveluun/profiilisi ajoneuvosi rekisterinumeron ja maksukortin, niin voit vastedes ajaa huoleti sisään ja ulos kohteesta. Pysäköintimaksu ilman lisäkuluja veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi.

Rekisteröityminen maksuautomaatilla

Kun maksat auki olevan pysäköinnin paikan päällä maksuautomaattiin, voit samalla rekisteröityä käyttäjäksi. Seuraat vain maksuautomaatin näytön ohjeita. Saat meiltä tekstiviestin, jolla pääset viimeistelemään rekisteröitymisesi.

Huomioithan!

Mikäli pysäköintimaksun veloitusta ei tapahdu maksukortiltasi, niin tarkistathan, että maksukortilla on verkkomaksaminen sallittuna. Verkkomaksamisen voi useimmiten sallia itse kortin asetuksissa verkkopankissa tai soittamalla omaan pankkiin.

Voita lahjakortti!

Arvomme kaikkien rekisteröityneiden kesken kuukausittain kolme 50 €:n lahjakorttia johonkin itse valitsemaasi Kampin tai Forumin kauppakeskuksen liikkeeseen (kunhan ko. liikkeessä on myynnissä lahjakortteja). Lahjakortti on noudettavissa EuroParkin P-CityForumin asiakaspalvelusta sen aukio-oloaikoina. P-CityForumin asiakaspalvelun aukio-oloajat: ma–pe 8–21, la 9–17 ja su 9–17. Kampanja on voimassa 30.4.2021 asti. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajat voidaan myös julkaista EuroParkin nettisivuilla ja some-kanavissa.

Helsingin keskustan EuroParkin Autopay-kohteet:

  • P-Autotalo
  • P-CityForum
  • P-Eliel
  • P-Kamppi
  • P-Kluuvi
  • P-Simonkenttä

Autopay-konseptimme perustuu autojen rekisterinumeroiden tunnistukseen. Rekisteritunnistus aloittaa ja lopettaa pysäköintiajan, kun ajat sisään pysäköintialueelle ja sieltä ulos.