Toimivia pysäköintiratkaisuja yli 30 vuoden kokemuksella

EuroPark on vakavarainen yritys ja sen toiminnan perusta on innovatiivinen ajattelu ja ratkaisut, jotka takaavat asiakkaille, kohteiden omistajille ja yhteistyökumppaneille jatkuvan pysäköintipalveluiden kehittämisen ja tehokkaan pysäköintihallien operoinnin.

Laadukkaita palveluita pysäköintiasiakkaille ja kohteiden omistajille

Tarjoamme asiakkaillemme helppoa ja asiakasystävällistä pysäköintiä aina Helsingistä Rovaniemelle asti. Meillä on Helsingin keskustassa useita pysäköintihallejapysäköintitalo Helsinki-Vantaan lentokentällä ja Autopay-kohteet Helsingissä, Joensuussa ja Rovaniemellä. Kohteisiin ajaminen on helppoa. Hallit ovat siistejä, valoisia ja turvallisia. Toimintaamme sisältyy myös muita palveluja – esimerkiksi autopesu, renkaiden vaihto ja varjoparkki. 

Pysäköintiasiakkaillemme tarjoamme sekä lyhytaikaista pysäköintiä että sopimuspysäköintiä.  Tarjoamme myös palvelujamme pysäköintikohteiden omistajille, jotka tarvitsevat apua olemassa olevien pysäköintikohteidensa tehostamisessa ja uusien suunnittelussa.

Vakaa yhteistyökumppani

EuroPark tekee monenlaista yhteistyötä eri alojen organisaatioiden kanssa. Yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa julkiset yhteisöt, hotellit, kauppakeskukset, yksityiset yritykset. Tässä on heistä muutama mainittuna (katso myös kohta: Kohteiden omistajille):

Yhteystiedot
Kerro, miten voimme auttaa sinua!