Lyhytaikainen pysäköinti

EuroParkin pysäköintikohteissa voit maksaa lyhytaikaisen pysäköinnin maksukortilla, käteisellä, arvokortilla tai avainkortilla. EuroParkin Autopay-kohteissa pysäköinnin maksutavan voit valita viidestä vaihtoehdosta.

Arvokortit

Arvokortti helpottaa elämääsi, kun pysäköintisi halleissa on säännöllistä, mutta lyhytaikaista. Säästät pysäköintimaksuissa, koska arvokortista saat 15 % alennuksen. Arvokortilla pystyt pysäköimään lähes kaikissa EuroParkin kohteissa (ei Autopay-kohteissa) ja ne ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

  • Arvo 100 € - 15 % = maksat vain 85 € (sis. ALV)
  • Arvo 200 € - 15 % = maksat vain 170 € (sis. ALV)
  • Arvo 300 € - 15 % = maksat vain 255 € (sis. ALV)
  • Arvo 400 € - 15 % = maksat vain 340 € (sis. ALV)

Arvokortteja voi ostaa EuroParkin asiakaspalvelupisteistä P-Elielistä, P-CityForumista, P-Kluuvista ja P-Ruoholahdesta niiden aukioloaikoina.

Avainkortti

Avainkortilla voit pysäköidä kaikissa muissa EuroParkin pysäköintikohteissa paitsi Autopay-kohteissa. Avainkortilla saat pysäköinnistä 10 % alennuksen kyseisen pysäköintihallin pysäköintitariffista. Laskutamme pysäköinnit toteutuneen pysäköinnin mukaan kerran kuukaudessa. Avainkortti edellyttää kirjallisen pysäköintisopimuksen tekemistä EuroParkin kanssa.

Kysy lisää pysäköintihallien asiakaspalvelutiskiltä tai soita p. 0207 907 300!

Autopay-kohteet

Autopay-konseptimme perustuu autojen rekisterinumeroiden tunnistukseen. Rekisteritunnistus aloittaa ja lopettaa pysäköintiajan, kun ajat sisään pysäköintialueelle ja sieltä ulos. Näin pysäköintimaksun veloitus on aina toteutuneen pysäköintiajan mukaan. Voit itse valita sinulle sopivimman maksutavan viidestä eri vaihtoehdosta. Lue lisää Autopaystä ja maksutavoista »