Sopimuspysäköinti ja lyhytaikainen pysäköinti

Pysäköintikohteemme tarjoavat sinulle helppoa ja autollesi turvallista lyhytaikaista pysäköintiä tai sopimuspysäköintiä. Pysäköintikohteemme sijaitsevat kaupunkien parhailla paikoilla ja Helsinki-Vantaan lentokentällä. Ne ovat siistejä, helppokulkuisia, valoisia ja toimivia.

Parkkihalleissamme voit esimerkiksi pesettää autosi autopesulassa tai lainata sateenvarjon sateisina päivinä. Halleissamme on myös tilaa perheille – löydät leveämmät perhepysäköintipaikat hissien läheisyydestä.

Asiakaspalvelumme auttaa

Asiakaspalvelumme auttaa sinua ongelmatilanteissa ja vastaa kysymyksiisi asiakaspalvelutiskillä tai etänä. Asiakaspalvelupisteemme löytyvät seuraavista halleista: P-CityForum, P-Eliel, P-Kamppi ja P-Kluuvi. Etäyhteyden saat asiakaspalveluun helposti kaikilta puomeilta, maksuautomaateilta ja jalankulkujen ovilukijoista (ei käytössä Autopay-kohteissamme).

Autopay-kohteissamme asiakapalvelumme palvelee sinua puhelimitse ma–pe 7.15–22, la 9–22 & su 9–19: p. 0207 907 330, info(at)europark.fi. Puhelujen hinnat, katso »

Tutustu pysäköintihalliemme sijainteihin, aukioloaikoihin
ja hintoihin.

Lue lisää mitä etuja sopimuspysäköinti tai lyhytaikainen pysäköinti tarjoaa sinulle!