P-Lauttis (Autopay-kohde)

Aukioloajat

Pysäköintihalli P-Lauttis on avoinna kauppakeskus Lauttiksen aukioloaikoina. Ulosajo mahdollista 24 h.

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma–pe 7.15–22, la 9–22 & su 9–19:

Puh. 0207 907 330
info(at)europark.fi
Puhelujen hinnat, katso »

Huomioitavaa

Pysäköintihallissa korkeusrajoitus 2,3 m. Pysäköintihalliin ajo peräkärryn kanssa kielletty.

P-Lauttis on EuroParkin Autopay-kohde. Autopay-konseptimme perustuu autojen rekisterinumeroiden tunnistukseen. Rekisteritunnistus aloittaa ja lopettaa pysäköintiajan, kun ajat sisään pysäköintialueelle ja sieltä ulos.

Vältä jonot maksuautomaatilla ja ota automaattiveloitus käyttöön!
Automaattiveloituksen voit ottaa käyttöön rekisteröitymällä Autopay-käyttäjäksi. Automaattiveloitus ilman lisäkuluja toimii kaikissa EuroParkin Autopay-kohteissa ja jatkossa sinun ei tarvitse huolehtia pysäköinnin maksamisesta paikan päällä. Rekisteröidy netissä osoitteessa www.autopay.io/signup

Sisään- ja ulosajo

Sisäänajo tasoille P1 ja P2: Taivaanvuohenkuja, 00210 Helsinki (kääntyminen Taivaanvuohenkujalle Lauttasaarentieltä)
Sisäänajo tasolle P1: Otavantie 9, 00210 Helsinki
Ulosajo: Lauttasaarentie 25, 00210 Helsinki

Mille P-tasolle ajan autoni?

P1-taso on varattu kauppakeskus Lauttiksen asiakkaille. P2-tasolla on liityntäpysäköinti- ja asukaspysäköintipaikat. Arkisin kello 17 jälkeen kauppakeskuksen sulkeutumiseen asti sekä viikonloppuisin kauppakeskuksen asiakkaat voivat pysäköidä myös P2-tason liityntäpysäköintipaikoille. Paikat on merkitty sinisin P+Metro 6-17 –kyltein. Asukaspysäköintipaikoille pysäköinti on kielletty. Tasolla P2 on pysäköinninvalvonta.

Jalankulut

Pysäköintihallista suora jalankulku kauppakeskus Lauttikseen ja Otavantielle. Otavantien jalankulun oven avausohjeeseen tästä »

Hinnasto 24/7

 • Pysäköintimaksu: 2 €/ h (1 € alkava 30 min)
 • Minimimaksu: 1 €
 • Liityntäpysäköinti ma-pe kello 6–17: 2 €/ pysäköintikerta (taso P2, vain merkityillä paikoilla)
 • Hinnat sisältävät arvonlisäveron.
 • Huom! INVA-pysäköintilupa ei oikeuta maksuttomaan pysäköintiin hallissa.

Sopimuspysäköinti P1-kerros

 • 180 €/ kk + alv
 • Sopimuspysäköintipaikat P1-kerroksessa
 • Minimisopimusaika 2 kk
 • Irtisanomisaika yksi (1) kalenterikuukausi

Liityntäpysäköinti

 • Liityntäpysäköintipaikkoja on rajoitetusti tasolla P2 erikoishintaan. Sisäänajo liityntäpysäköintipaikoille vain Lauttasaarentien sisäänajon kautta.
 • Liityntäpysäköintipaikkojen saatavuus ilmenee ulkona olevasta P-Metro-opastetauluista.
 • Kaikki liityntäpysäköintipaikat ovat merkitty sinisin P+Metro 6–17-kyltein. Muilla kuin merkityillä paikolla liityntäpysäköinti on kielletty.
 • Liityntäpysäköintimaksu maksetaan maksuautomaattiin lähtiessä. Ota autosi rekisterinumero talteen ennen automaatille menoa.
 • Mikäli liitynnässä ei ole tilaa (opastetaulujen vikatilanteissa), voit poistua 5 min sisällä maksutta.

Sähköautojen latauspaikat

Sähköautojen maksulliset latauspaikat sijaitsevat P1-kerroksessa kauppakeskuksen sisäänkäynnin vieressä. Operaattori Virta

Autopay-maksuvaihtoehdot

Pysäköinnin maksaminen onnistuu ajoneuvon rekisterinumerolla. Maksuvälineinä maksuautomaateissa, 48 h maksamisessa ja rekisteröitymisen yhteydessä käyvät Visa- ja Mastercard-maksukortit.

1. Maksa pysäköintisi ennen ulosajoa maksuautomaattiin

Pysäköintimaksun voit suorittaa maksuautomaattiin lähtiessäsi. Syötä maksuautomaattiin autosi rekisteritunnus, seuraa näytön ohjeita ja maksa pysäköinti. Autopay-maksuautomaatissamme käy maksuvälineenä Visa- ja Mastercard-maksukortit (ei käteinen raha). Maksun jälkeen sinulla on 15 minuuttia aikaa ajaa ulos.

Maksuautomaatit löytyvät pysäköintihallista ylätasolla kauppakeskus Lauttiksen sisäänkäynnin edestä ja alatasolla kauppakeskuksen sisäänkäyntiä vastapäätä vasemmalla.

2. Autopay 48 h -maksaminen

Voit maksaa pysäköinnin maksukortilla 48 tunnin sisällä ulosajosta osoitteessa: www.autopay.io.
Huom.! Maksukortilla tulee olla sallittuna verkkomaksaminen, jotta kortin käyttö on mahdollista. Verkkomaksamisen voi useimmiten sallia itse kortin asetuksissa verkkopankissa tai soittamalla omaan pankkiin.

3. Automaattinen veloitus maksukortilta

Voit rekisteröityä Autopay-käyttäjäksi joko maksuautomaatilla tai osoitteessa www.autopay.io/signup. Rekisteröitymällä voit jatkossa pysäköidä mihin tahansa Autopay-kohteeseemme ja tulevat pysäköintimaksusi veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi. Jatkossa sinun ei tarvitse huolehtia pysäköintimaksun suorittamisesta maksuautomaattiin tai mobiilisti.

4. Mobiilimaksaminen

Voit maksaa pysäköinnin mobiilimaksulla EasyPark tai ParkMan -älypuhelinsovelluksilla. Aloita mobiilimaksu, kun olet pysäköinyt autosi alueelle. Tarvitset pysäköinnin aloittamiseen ajoneuvosi rekisterinumeron. Ajaessasi alueelta ulos sovellus lopettaa automaattisesti pysäköinnin puolestasi. EasyPark alueet: P1 ylätaso 713 ja P2 alataso 714 (liityntäpysäköintitaso).

5. Lasku kotiin

Lähetämme laskun postitse kotiisi toteutuneen pysäköintiajan mukaan, mikäli et ole maksanut pysäköintiä millään yllä mainituista maksutavoista (kohdat 1-4). Lisäämme laskuun laskutuslisän 5 €. Laskutusta varten ajoneuvon omistaja-/haltijatiedot tarkistetaan Liikenteen turvallisuusvirastolta Trafilta. Laskuvaihtoehto on käytössä vain niiden ajoneuvojen kohdalla, joiden haltija- ja/tai omistajatiedot on saatavilla Trafin tietokannasta.

Lue lisää Autopay-pysäköintijärjestelmästä »