P-Kongressi (Autopay)

Aukioloajat

Auki 24/7

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma–pe 7.15–22, la 9–22 & su 9–19:

Puh. 0207 907 330
info(at)europark.fi
Puhelujen hinnat, katso »


Messukeskuksen ulkopysäköintialueella P-Kongressissa on noin 250 parkkipaikkaa aivan Messukeskuksen kongressisiiven vieressä. P-Kongressi on EuroParkin Autopay-kohde. Autopay-konseptimme perustuu autojen rekisterinumeroiden tunnistukseen. Rekisteritunnistus aloittaa ja lopettaa pysäköintiajan, kun ajat sisään pysäköintialueelle ja sieltä ulos. Lisäksi Messukeskuksen alueella on 4350 paikkainen, pysäköintitalo P-Messukeskus.

Sisään- ja ulosajo

Sisään- ja ulosajo: Ratamestarinkatu 14, Helsinki.

Jalankulku

P-Kongressin pysäköintialue on Messukeskuksen ja Siiven (kongressikeskus) vieressä.

Hinnasto 24/7

Vuorokausi 24 h
24 h, yhtäjaksoinen pysäköinti (kerta/ vuorokausi): 12,00 €

Ei rajoitettua pysäköintiaikaa!

Pysäköinti INVA-luvan haltijalle on Messukeskuksessa järjestettävissä tapahtumissa aina maksutonta. Invapaikan käyttäjän tulee käyntinsä yhteydessä ilmoittaa rekisterinumeronsa Messukeskuksen asiakaspalvelupisteeseen.

Osta pysäköinti etukäteen netistä

Kun ostat pysäköinnin etukäteen, voit ajaa rajoituksetta sisään ja ulos ostamasi pysäköintituotteen voimassaolon ajan. Pysäköintituotteen voimassaoloaika alkaa aina klo 00.00 ja päättyy klo 23.59.Pysäköintituote toimii sekä P-Kongressissa että P-Messukeskuksessa. Osta pysäköinti osoitteesta www.messuparkki.autopay.fi

Autopay-maksuvaihtoehdot

Pysäköinnin maksaminen onnistuu ajoneuvon rekisterinumerolla. Maksuvälineinä maksuautomaateissa, 48 h maksamisessa ja rekisteröitymisen yhteydessä käyvät Visa- ja Mastercard-maksukortit.

1. Maksa pysäköintisi ennen ulosajoa maksuautomaattiin

Pysäköintimaksun voit suorittaa maksuautomaattiin lähtiessäsi. Syötä maksuautomaattiin autosi rekisteritunnus, seuraa näytön ohjeita ja maksa pysäköinti. Autopay-maksuautomaatissamme käyvät maksuvälineenä Visa- ja Mastercard-maksukortit (ei käteinen raha). Maksuautomaatti on alueen sisään- ja ulosajon vieressä sekä kongressikeskuksen aulassa (käytössä vain kongressikeskuksen aukioloaikoina). Maksun jälkeen sinulla on tunti aikaa ajaa ulos.

2. Autopay 48 h -maksaminen

Voit maksaa pysäköinnin maksukortilla 48 tunnin sisällä ulosajosta osoitteessa: www.autopay.io.
Huom.! Maksukortilla tulee olla sallittuna verkkomaksaminen, jotta kortin käyttö on mahdollista. Verkkomaksamisen voi useimmiten sallia itse kortin asetuksissa verkkopankissa tai soittamalla omaan pankkiin.

3. Automaattinen veloitus maksukortilta

Voit rekisteröityä Autopay-käyttäjäksi joko maksuautomaatilla tai osoitteessa www.autopay.io. Rekisteröitymällä voit jatkossa pysäköidä mihin tahansa Autopay-kohteeseemme ja tulevat pysäköintimaksusi veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi. Jatkossa sinun ei tarvitse huolehtia pysäköintimaksun suorittamisesta maksuautomaattiin paikan päällä.

4. Mobiilimaksaminen

Voit maksaa pysäköinnin mobiilimaksulla EasyPark-älypuhelinsovelluksilla. Aloita mobiilimaksu, kun olet pysäköinyt autosi alueelle. Tarvitset pysäköinnin aloittamiseen ajoneuvosi rekisterinumeron. Ajaessasi alueelta ulos EasyPark lopettaa automaattisesti pysäköinnin puolestasi. EasyPark alue 720.

5. Lasku kotiin

Lähetämme laskun postitse kotiisi toteutuneen pysäköintiajan mukaan, mikäli et ole maksanut pysäköintiä millään yllä mainituista maksutavoista (kohdat 1-4). Lisäämme laskuun laskutuslisän 5 €. Laskutusta varten ajoneuvon omistaja-/haltijatiedot tarkistetaan Liikenteen turvallisuusvirastolta Trafilta. Laskuvaihtoehto on käytössä vain niiden ajoneuvojen kohdalla, joiden haltija- ja/tai omistajatiedot on saatavilla Trafin tietokannasta.